Η λίστα με τους «ντροπιαστικούς» στόχους ενός φιλόδοξου σκιέρ που βρέθηκε στο χαμένο κινητό του

Δέχεται ταπείνωση για τους στόχους του.

Article featured image
Article featured image


Ένας επισκέπτης σε ένα από τα πιο δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα της Αυστραλίας έχασε το κινητό του και όταν βρέθηκε, η οθόνη κλειδώματός του περιελάμβανε μια ιδιαίτερη λίστα.

Μια εικόνα των οκτώ στόχων του ιδιοκτήτη του μαύρου Samsung Galaxy S20 δημοσιεύτηκε online στο Facebook, με το άτομο που έκανε την ανάρτηση να λέει ότι το βρήκε στον δρόμο για το Front Valley του Περίσερ Σκι Ρεζόρτ, στο Εθνικό Πάρκο Κοσσυβιού.

Το τηλέφωνο παραδόθηκε στο γραφείο κρατήσεων με την ελπίδα ότι η οθόνη κλειδώματος του τηλεφώνου θα βοηθούσε στον εντοπισμό του ιδιοκτήτη.

Ορισμένοι από τους στόχους που φαίνονταν στη λίστα σχετίζονται με την υγεία και περιλαμβάνουν το «να γεμίσω μύες και να ζυγίζω 87 κιλά», «να κόψω τη νικοτίνη» και «να γίνω καλύτερος στο να παλεύω», ενώ άλλοι ήταν να έχει «25.000 $ στον τραπεζικό λογαριασμό» του, «να πάρει καλούς βαθμούς στο πανεπιστήμιο» και να αγοράσει μια μοτοσυκλέτα.

Ωστόσο, στη λίστα υπήρχαν και άλλοι στόχοι, όπως το να «μην κουρευτεί για τρεις μήνες» και το «να έχει τρεις κοπέλες».

pexels-suzy-hazelwood-1226398.jpg



Ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου δέχτηκε ταπείνωση online όταν δημοσιεύτηκε η λίστα του σε μια ομάδα στο Facebook, όπου οι χρήστες επέκριναν τους στόχους του.

«Θα ντρεπόμουν να διεκδικήσω το χαμένο τηλέφωνο αν ήταν δικό μου», έγραψε ένας χρήστης.

«25.000 $ και να έχεις τρεις κοπέλες, lol πες του ότι ονειρεύεται», έγραψε ένας άλλος.

Ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου ήταν ένας από τους πολλούς που απολαμβάνουν την πρόσφατη άνθιση του κρύου καιρού και της χιονόπτωσης στο χιονοδρομικό κέντρο, με 4 cm φυσικού χιονιού να πέφτει την τελευταία εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ