Σεξομολογήσεις #623: «Πώς μπορώ να την ξαναφέρω πίσω;»

Διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον κολλητό του, η οποία αποκαλύφθηκε προσφάτως, με αποτέλεσμα η γυναίκα του να μην τον αφήνει ούτε το παιδί τους να δει. Τι απαντά η Tipster σε μια ιστορία, για την οποία τοποθετήθηκε και στο παρελθόν.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Γεια σου Tipster μου, είμαι ο Ν. 35 ετών και εσχάτως χωρισμένος από δική μου μαλακία, με ένα παιδί. Πριν ξεκινήσω, να σου πω ότι σου έχω γράψει και στο παρελθόν λίγο πριν παντρευτώ, εξομολογώντας σου πως ετοιμαζόμουν για γάμο ενώ λίγο καιρό πριν είχα κάνει σεξ με τον κολλητό μου και το γούσταρα απίστευτα. Τελικά έκανα τον γάμο κανονικά και για καιρό προσπαθούσα να καταπιέσω τα συναισθήματά μου. Μόνο που όσο τζαι να προσπάθησα, εν τα κατάφερα ποτέ να σβήσω όσα ένιωθα και όπως ήταν αναμενόμενο ήρτεν η στιγμή που ελύγισα και ξαναπήγα με τον κολλητό μου. Ήταν να μην γίνει η αρχή, όταν καταλάβαμε πως μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να μας καταλαβαίνει κανείς, πήραμε θάρρος και βρισκόμασταν σχεδόν κάθε εβδομάδα. Ήταν το καλύτερο διάστημα της ζωής μου όσες τύψεις και αν ένιωθα απέναντι στη γυναίκα μου. Στο μεταξύ ήρθε και η κόρη μας, ένα υπέροχο πλάσμα που λατρεύω ειλικρινά. Τη γυναίκα μου την αγάπησα, πάντα την αγαπούσα και ακόμα την αγαπώ, αλλά ποτέ δεν ένιωσα αυτό που νιώθω για τον κολλητό μου και κυρίως ποτέ το σεξ μαζί της δεν ήταν το ίδιο όπως μαζί του. Να μην τα πολυλογώ, όπως λέει και ο λαός πότε τίποτα δεν μένει κρυφό, οπότε μερικά χρόνια μετά η αδερφή της γυναίκας μου μάς έκανε τσακωτούς σε μία όχι και τόσο κολακευτική στάση, οπότε καταλαβαίνεις το τι ακολούθησε. Το γεγονός είναι σχετικά πρόσφατο και ακόμα όλα είναι πολύ θολά και στο μυαλό μου και γενικά. Σε αυτήν τη φάση δεν με αφήνει ούτε το παιδί μας να δω, ούτε θέλει να έχει σχέση μαζί μου. Έφυγα από το σπίτι, και προσπαθώ να δω τι μπορώ να κάνω για να εξομαλύνω τα πράγματα. Πλέον ξέρω πως δεν υπάρχει πισωγύρισμα ούτε μπορώ να κρύβομαι άλλο, αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να την φέρω και πάλι πίσω, όχι ως σύντροφό μου, αλλά ως μάνα του παιδιού μας, ώστε να έχουμε έστω μια τυπική επαφή για το καλό της κόρης μας.


Την ιστορία σου τη θυμάμαι και ομολογώ πως έψαξα να την βρω για να δω τι σου είχα πει τότε και που τελικά έκανες το εντελώς αντίθετο. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα που φτάσατε εδώ που φτάσατε. Δεν ξέρω πώς το σκεφτόσουν και πόσο πίστευες ότι θα κρατήσει αυτή η διπλή ζωή, αλλά ό,τι και να είχες στο μυαλό σου σίγουρα η πραγματικότητα σε διέψευσε αφήνοντας πίσω της ανθρώπους πληγωμένους και διαλυμένους, κάτι που εξ αρχής θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Παρ’ όλα αυτά, ό,τι γράφει δεν ξεγράφει, οπότε πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να υποστείς τις συνέπειες των πράξεών σου. Μην ξεχνάς εδώ και μερικά χρόνια κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο, παρουσιάζοντάς του κάτι άλλο απ’ αυτό που πραγματικά είσαι, ενώ την ίδια στιγμή ζεις διπλή ζωή. Είναι πολλά τα χτυπήματα ενώ το παιδί επιβαρύνει την κατάσταση καθώς σας έχει και τους δύο ανάγκη και ναι, δεν είναι εύκολο να του εξηγήσεις την κατάσταση ως έχει, όχι τουλάχιστον έως ότου εξομαλυνθούν οι σχέσεις εσένα και της μητέρας της. Σε αυτήν τη φάση που τα πράγματα είναι ακόμη νωπά, θα σου πρότεινα να δώσεις χρόνο να ηρεμήσετε και οι δυο και να σκεφτείτε με τη λογική. Καταλαβαίνω πως θες να δεις την κόρη σου και θα το θελήσει και εκείνη, αλλά ίσως για τώρα είναι καλύτερα να μην έχεις επαφές με τη μητέρα της για να μην οξύνεις την κατάσταση. Άσε να περάσει λοιπόν, ο καιρός και όταν νιώσεις ότι αρχίζει να το αφομοιώνει ίσως θα ήταν καλό να της ζητήσεις να μιλήσετε ανοιχτά για όλα, να της εξηγήσεις γιατί έκανες ό,τι έκανες, ελπίζοντας πως θα δείξει κατανόηση και συμπόνια, βάζοντας πρώτα και πάνω απ’ όλα το καλό του παιδιού σας. Κατά τα άλλα δεν μπορώ να πω και πολλά, καθώς η κατάσταση όντως είναι δύσκολη οπότε χρειάζεται υπομονή και επιμονή και προσπάθεια, κυρίως από εσένα.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ