Χρυσόψαρο πολεμά έναν από τους πιο δύσκολους εχθρούς σε ένα από τα πιο δύσκολα video games

Το χρυσόψαρο «έπαιξε» Elden Ring και ήρθε αντιμέτωπο με τη Malenia.

Article featured image
Article featured image


Γνωστός streamer έκανε κάτι απίστευτο, αφού έβαλε το χρυσόψαρό του να «παίξει» Elden Ring και νίκησε ένα από τα πιο δύσκολα boss του παιχνιδιού. Αναλυτικότερα, ο PointCrow έκανε stream πριν από μερικές μέρες το γνωστό παιχνίδι με μία ειδική «πατέντα», αφού σύνδεσε το ενυδρείο του με τον υπολογιστή του.

Ο συγκεκριμένος streamer έχει συνδέσει το ενυδρείο του με έναν συγκεκριμένο κώδικα και τρόπο και το έχει αντιστοιχίσει όλο με ένα πλέγμα που μέσα αναγράφονται τα πλήκτρα. Όταν το χρυσόψαρο κολυμπάει αλληλοεπιδρά τυχαία με το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει, ότι καθώς κουνιέται το ψάρι μπορεί να «πατήσει» πλήκτρα και το PC να λαμβάνει το κατάλληλο σήμα.

Μέσα από αυτή την «πατέντα» εκείνος σύνδεσε και το επιτυχημένο RPG της FromSoftware και στην ουσία το ψάρι του έπαιζε «κανονικά» το παιχνίδι. Εκείνο βρέθηκε στην πολύ δύσκολη μάχη με την Malenia και όπως φαίνεται παρακάτω, το χρυσόψαρο κατάφερε και νίκησε μέσα σε λίγα λεπτά την πρώτη φάση της μάχης. Ο streamer δήλωσε ότι σε λίγες μέρες θα ανεβάσει ολόκληρο το βίντεο.



Το χρυσόψαρο μπορούσε να «χτυπήσει» το boss, να θεραπευτεί και να αποφύγει επιθέσεις εντελώς τυχαία, οπότε μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο κατόρθωμα, αλλά και για τύχη. Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε τον streamer και από πάνω ζωντανή εικόνα από το ενυδρείο του με τον ειδικό πίνακα των πλήκτρων και το χρυσόψαρό του να κολυμπάει «πατώντας» κουμπιά.



Το Elden Ring έχει γίνει viral όλον αυτόν τον καιρό και για διάφορους άλλους λόγους. Ένας από αυτούς, είναι ο ιδιαίτερος τρόπος παιξίματος από streamers.

Πρόσφατα, είχε γίνει γνωστό ότι μία streamer ολοκλήρωσε το παιχνίδι της FromSoftware μόνο με τη σκέψη της, ενώ μία άλλη παίζοντας μόνο με το ένα δάχτυλό της. Τον Φεβρουάριο, η Bandai Namco είχε ανακοινώσει το πρώτο μεγάλο expansion του τίτλου και η κοινότητα έχει ήδη υπεραναλύσει την πρώτη εικόνα που είχε δημοσιευθεί.

Το Elden Ring βρίσκεται διαθέσιμο για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ