Άνδρας έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς και γλίστρησε από την εξάρτυσή του [Βίντεο]

Η τρομακτική στιγμή σε πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Article featured image
Article featured image

Τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Τουρκία όταν ένας άντρας γλίστρησε από την εξάρτυσή του και πιάστηκε από τον εκπαιδευτή του την ώρα που πετούσαν με αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Τα πλάνα δείχνουν το ζευγάρι να απογειώνεται από μια γραφική τοποθεσία στην πλαγιά ενός λόφου στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας.

Το πρόβλημα αρχίζει αμέσως μόλις αφήσουν το έδαφος, με τον εκπαιδευτή να κάνει απελπισμένες κινήσεις με τα χέρια καθώς το αλεξίπτωτο ταλαντεύεται. Οι θεατές στην πλαγιά του λόφου ακούγονται να εκφράζουν την ανησυχία τους, καθώς βλέπουν τον άνδρα που συνοδεύει ο εκπαιδευτής να κρεμιέται από πάνω του γιατί προφανώς έχει γλιστρήσει από την εξάρτυσή του.

Η τρομακτική στιγμή σε πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς στην Τουρκία

Ευτυχώς ο εκπαιδευτής προσγειώνει έγκαιρα το αλεξίπτωτο προτού συμβεί το μοιραίο.

Το βίντεο δείχνει στη συνέχεια τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους παρευρισκόμενους να συνωστίζονται γύρω από το ζευγάρι στο γρασίδι, ενώ μια γυναίκα απομακρύνεται κλαίγοντας με λυγμούς.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο επιβάτης, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, υπέστη μικρές εκδορές, αλλά κατά τα άλλα δεν έπαθε τίποτα.

Η Τουρκία προσελκύει λάτρεις του αλεξίπτωτου πλαγιάς από όλο τον κόσμο, με το Oludeniz, το βουνό Babadag και το Pamukkale να συγκαταλέγονται στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ