Σεξομολογήσεις #633: «Το κυπριακό gay community έχει τόση σαπίλα που θέλω να κλαίω που την απογοήτευση»

Αναζητά έναν σύντροφο για να περνούν όμορφες στιγμές, αλλά δεν μπορεί να τον βρει. Ανάμεσα στα διάφορα σενάρια που έκανε με φίλες του -που βρίσκονται σε παρόμοια φάση- είναι ότι ανήκουν στην «κατηγορία» των πιο εξελιγμένων όντων και δεν μπορούν όλοι να συγχρωτιστούν μαζί τους. Η Τipster τονίζει, ωστόσο, ότι αυτό ακριβώς το mindset μπορεί να είναι τελικά η πηγή του «κακού».

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Tipster! Hello! Νιώθω ότι σαν άτομο που είσαι τόσα χρόνια «μες στα πράματα» ίσως μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου. Είμαι λίες παθκιές πριν τα 30, το ίδιο και όλοι οι φίλοι μου. Οι παραπάνω αρκέψαν και παντρεύονται, σπέρνουν κοπελλούθκια δεξιά κι αριστερά ή που την άλλη, κάμνουν σεξ με όποιον έβρουν και γκομενιάζουν γενικά. Εγώ προσπαθώ να είμαι σαν τους δεύτερους, να γκομενιάζω λίο, μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο πλάσμα, μόνο που εν βρέθεται, Τίπστερ μου, εν βρέθεται! Ζω στην Κύπρο το παραπάνω μέρος της ζωής μου, με μερικά χρόνια εξαίρεση που επήα και σπούδασα εξωτερικό (μεν φανταστείς πούποτε ακραία, Αθήνα ήμουν) και νιώθω ότι το κυπριακό γκέι community έχει τόση σαπίλα που θέλω να κλαίω που την απογοήτευσή μου.

Μπαίνεις grindr, θωρείς τα αίσχιστα. Παντρεμένους κρυφούς, ιερείς, ανώμαλους χωρίς πρόσωπα, περιστασιακά κανένα νορμάλ πλάσμα, μα κυρίως ξαναμμένους άνδρες που έχουν ένα πράμα στον νου τους. Εν λέω, καλόν τζιαι τούτο, αλλά άμαν ολόκληρη η κουλτούρα μας βασίζεται στο πώς φαίνεσαι εξωτερικά, πόσο μεγάλο εν το πουλί σου και πόσα ναρκωτικά έκαμες, θεωρώ κάπου έφυέν μας. Ανάμεσα στις προσπάθειές μου τέλος πάντων να βρω κι εγώ έναν γκόμενο της προκοπής, έφα την διάφορες φορές και τον τελευταίο καιρό εν εμφανίζεται κάποιος που να θέλει κάτι πιο σοβαρό ή αν θέλει, εν συνενοούμαστε! Άσε που αν πάω να κάμω τελικά καμιάν φάση με κανέναν άκυρο φέφκω που τζιαμέ αηδιασμένος ή απογοητευμένος ή και τα δύο και περιττό να προσθέσω πως δαμέ στην Κύπρο εν βρέθεται πλάσμα που να αλληλογουσταρούμαστε εύκολα.

Οπότε απορώ, Tipster μου, λαλείς να κάμνω κάτι λάθος και να μεν το καταλάβω; Με κάτι φίλες μου καταλήξαμε στο ότι είμαστε πιο εξελιγμένα όντα και εν μπορούν ούλλοι να κάμουν catch up μαζί μας γιατί εν πολλά κολλημένοι σε άλλα πράματα, αλλά και ότι είμαστε και λίο παλαβοί γιατί επιλέγουμε να πέφτουμε σε τριπάκια. Έτσι για λλίο παραπάνω context, το γενικό μου mood δεν είναι «α, θέλω να σοβαρευτώ να παντρευτώ κ.λπ.» παραπάνω θέλω έναν σύντροφο, για να ανταλλάζουμε δικές μας στιγμές και να περνούμε όμορφα, αλλά εν ηβρέθετε ο γέριμος. Μα ήντα ψεύτικα expectations μας διούν τελικά οι ρομαντικές ταινίες. SOS, SOS.



Εσύ δεν έχεις πατήσει τα 30 κι σε εμένα λες πως είμαι χρόνια «μες στα πράματα» και ζητάς τη συμβουλή μου! Έχε χάρη που είμαι καλό πλάσμα και δεν παρεξηγώ. Αγόρι μου καλό, σε διάβασα πολύ προσεκτικά και αν ένα πράγμα έχω να πω με σιγουριά, είναι πως σ’ έχει πιάσει η απελπισία και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν ξέρω πόσο χάλια είναι το γκέι community της Κύπρου, αλλά πάντα και σίγουρα υπάρχουν επιλογές και αν κάνουμε πολλές λάθος, είναι για να καταλήξουμε σε αυτήν τη μία, τη σωστή που θα μας δώσει αρκετά αν όχι όλα όσα ψάχνουμε. Μπας και κοιτάζεις λοιπόν σε λάθος μέρη; Μπας και οι υψηλές σου απαιτήσεις δεν σε αφήνουν να δεις επιλογές που μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαντάζουν μακριά από εσένα, αλλά τελικά να κρύβουν αυτό το κάτι που θέλεις (έγινε διασκευή από τη Φουρέιρα, σίγουρα το ξέρεις). Αυτό που θέλω να πω είναι πως καμιά φορά, μη σου πω κάθε φορά, εμείς είμαστε αυτοί που βάζουμε εμπόδια στον εαυτό μας και δεν προχωράμε. Αν εσύ νιώθεις πολύ ανώτερος από τον μέσο όρο που κυκλοφορεί στην αγορά, τι διαφορά έχεις από αυτούς που κοιτάζουν το σώμα, το πέος ή τα ναρκωτικά όπως λες; Αναθεώρησε λοιπόν λίγο το πώς βλέπεις τα πράγματα και δοκίμασε να προσεγγίσεις και άτομα άλλου τύπου, να κινηθείς σε άλλα μονοπάτια και πού ξέρεις, ίσως σου βγει. Στο κάτω κάτω έχεις χρόνο ακόμα μπροστά σου, αφού ούτε τα 30 δεν πάτησες ακόμα.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ