Γυναίκα γέννησε μέσα στο λεωφορείο επειδή δεν έβρισκε ταξί να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο

Οι κάμερες ασφαλείας του οχήματος κατέγραψαν τον τοκετό!

Article featured image
Article featured image

Το διαχρονικά μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Κωνσταντινούπολης οδήγησε μία γυναίκα να γεννήσει μέσα σε αστικό λεωφορείο.

Η ετοιμόγεννη, Hanife Mete, ήταν μαζί με τον σύζυγό της στην πόλη, όταν αντιλήφθηκαν ότι «έσπασαν» τα νερά. Τότε προσπάθησαν να βρουν τρόπο να πάνε σύντομα στο νοσοκομείο, την ίδια ώρα που οι πόνοι όλο και αυξάνονταν. Παρά την προσπάθειά του, το ζευγάρι δεν κατάφερε να βρει ταξί, με αποτέλεσμα να επιβιβαστεί σε ένα λεωφορείο.

Ενώ μεταφέρονταν προς το νοσοκομείο, οι πόνοι αυξάνονταν και δεν πρόλαβαν τον τοκετό. Ο οδηγός του λεωφορείου αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης σταμάτησε το όχημα, ζήτησε από τους υπόλοιπους επιβάτες να κατεβούν και η γυναίκα με τον σύζυγό της έφεραν στον κόσμο τον γιο τους.

Ο τοκετός καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του οχήματος και στην Τουρκία αίσθηση έχει προκαλέσει η ψυχραιμία του ζευγαριού, αλλά και του οδηγού.



Όπως μεταδίδουν τουρκικά Μέσα, αυτό είναι το πέμπτο παιδί για το ζευγάρι. Το μωρό και η μητέρα του είναι υγιέστατοι και βρίσκονται μετά την περιπέτεια που έζησαν σε τοπικό μαιευτήριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ