Μυστήριο με τον θάνατο του πρώην τραγουδιστή των One Direction σε ξενοδοχείο στην Αργεντινή

Ο Λίαμ Πέιν έπεσε από το μπαλκόνι.

Article featured image
Article featured image

Σε σοκ βρίσκεται από τα ξημερώματα σήμερα, Πέμπτη, η παγκόσμια μουσική σκηνή μετά την είδηση του θανάτου του Λίαμ Πέιν από τους One Direction, ο οποίος έχασε τη ζωή του αφού έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή.

Μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 31χρονος τραγουδιστής βρέθηκε στο κενό είναι αδιευκρίνιστες, με μαρτυρίες, πάντως, που δημοσιεύουν διεθνή μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για περίεργη συμπεριφορά του λίγη ώρα πριν το τραγικό περιστατικό.



Όπως μεταδίδει το ΤΜΖ, ο Πέιν «συμπεριφερόταν αλλοπρόσαλλα» στο λόμπι του ξενοδοχείου. Το δημοσίευμα μεταφέρει, επίσης, ότι ο τραγουδιστής είχε σπάσει το λάπτοπ του και τον είχαν μεταφέρει κακήν-κακώς στο δωμάτιό του.

Από την πλευρά της η New York Post μεταφέρει, επικαλούμενη πηγή που γνώριζε το πρώην μέλος των One Direction, ότι ο Πέιν πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του σε κρίση. «Ο Λίαμ έκανε κύκλους αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα» είπε η πηγή στην αμερικανική εφημερίδα. «Ο ίδιος μιλούσε ανοιχτά για τα προβλήματά του αυτά αλλά προσπαθούσε να τα υποβαθμίσει. Οι δαίμονές του ήταν πολύ χειρότεροι από ό,τι άφηνε να φανεί».

Το τελευταίο βίντεο

Μια ώρα πριν γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου του, ο Πέιν είχε αναρτήσει στα social media ένα βίντεο από το ταξίδι του στο Μπουένος Άιρες με την φίλη του και influencer Κέιτ Κάσιντι.

Στο βίντεο, το οποίο πάντως είχε τραβηχτθεί πριν από ημέρες καθώς η Κάσιντι είχε αναχωρήσει από την Αργεντινή δύο 24ωρα πριν το τραγικό περιστατικό, ο 31χρονος τραγουδιστής ακουγόταν να λέει «μια πανέμορφη ημέρα στην Αργεντινή» ενώ η σύντροφός του απολάμβανε το πρωινό τους.

«Αυτό είναι ένα τραπέζι για πρωινό. Απλά απολαμβάνουμε τον καφέ και το πρωινό αν και είναι 1 μετά το μεσημέρι» πρόσθετε ο Πέιν.



Η τελευταία ανάρτηση του Πέιν στο Snapchat ήταν με τον ίδιο να ποζάρει μπροστά σε έναν καθρέφτη μαζί με τη σύντροφό του φορώντας και οι δύο μαγιό.

Σϋμφωνα με την εφημερίδα La Nación της Αργεντινής, πριν από το περιστατικό, το προσωπικό του «Hotel Casa Sur» κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει «έναν επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ».

«Μας ειδοποίησαν για ένα άτομο που βρισκόταν σε μια εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου Casa Sur. Οι πρώτες βοήθειες έφτασαν και επιβεβαίωσαν τον θάνατο του άνδρα. Αργότερα μάθαμε ότι ήταν τραγουδιστής σε μουσικό συγκρότημα. Δυστυχώς, είχε θανάσιμα τραύματα ως αποτέλεσμα της πτώσης του, οπότε έπρεπε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατό του. Δεν υπήρχε δυνατότητα ανάνηψης», ανέφεραν οι τοπικές αρχές σε ανακοίνωσή τους.



«Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου» στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο CasaSur στις 17:04 (τοπική ώρα, 23:04 ώρα Κύπρου). Ασθενοφόρο έφθασε επτά λεπτά αργότερα, αλλά οι διασώστες διαπίστωσαν απλώς τον θάνατο του Πέιν.

Σύμφωνα με τα μέσα της Αργεντινής ο Πέιν βρισκόταν στο Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Νάιλ Χόραν με τον οποίο συνυπήρξαν στους One Direction.

Ο 31χρονος τραγουδιστής ήταν περισσότερο γνωστός ως μέλος του διάσημου βρετανικού boyband One Direction. Το συγκρότημα, στο οποίο συμμετείχαν επίσης ο Χάρι Στάιλς, ο Ζέιν Μάλικ, ο Λούις Τόμλινσον και ο Νιαλ Χόραν, σχηματίστηκε για πρώτη φορά το 2010 αφού κάθε μέλος του εμφανίστηκε στη βρετανική εκδοχή του ριάλιτι διαγωνισμού «The X Factor».

Οι One Direction ανακοίνωσαν το τέλος τους το 2015. Ο Πέιν κυκλοφόρησε αργότερα το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του το 2019 με τίτλο «LP1». Τον Μάρτιο, ο Πέιν κυκλοφόρησε το «Teardrops».

Ο Βρετανός τραγουδιστής μοιράστηκε ένα βίντεο στο YouTube το 2023 στο οποίο αποκάλυψε ότι ήταν νηφάλιος για έξι μήνες αφού πέρασε σχεδόν 100 ημέρες σε μια εγκατάσταση αποκατάστασης στη Λουιζιάνα.

Ο 31χρονος τραγουδιστής απέκτησε έναν γιο το 2017 με το πρώην μέλος του τραγουδιστικού συγκροτήματος Girls Aloud, Σέριλ Κόουλ.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ