Η Μαράια Κάρεϊ δεν είναι (ακόμη) έτοιμη για τα Χριστούγεννα [ΒΙΝΤΕΟ]

Εσύ γιατί βιάζεσαι;

Article featured image
Article featured image

Αν παρακολουθείτε έστω και λίγο TikTok, θα έχετε απολαύσει όλα εκείνα τα βίντεο που δείχνουν τη Μαράια Κάρεϊ να «ξεπαγώνει» και σιγά σιγά, με το πρώτο κρύο και το πρώτο αεράκι του Φθινοπώρου, να ακούγεται η πρώτη μελωδία από το «All I Want For Christmas Is You». Κι όμως, η τραγουδίστρια που θεωρείται «βασίλισσα των Χριστουγέννων» δηλώνει ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη για τα Χριστούγεννα.

Η Μαράια Κάρεϊ αποφάσισε να απαντήσει με έναν χιουμοριστικό τρόπο σε όλους εκείνους που ανυπομονούν για την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα της στο Instagram την Τετάρτη (2.10), η Κάρεϊ βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο όταν ακούει τις πρώτες νότες του εμβληματικού τραγουδιού της. Τότε, ακούγεται η φωνή του πιλότου, που την καλωσορίζει στο αεροσκάφος και της λέει ότι κατευθύνονται προς τον Βόρειο Πόλο.

«Όχι ακόμα», απαντά η Μαράια Κάρεϊ.



Από το 1994 μέχρι σήμερα το τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ έχει συνδεθεί με τα Χριστούγεννα

Το All I Want for Christmas Is You είναι χριστουγεννιάτικο τραγούδι ηχογραφημένο από τη Μαράια Κάρεϊ, το έγραψε και παρήγαγε το τραγούδι μαζί με τον Γουόλτερ Αφανάσιεφ. Η εταιρία Columbia Records κυκλοφόρησε το κομμάτι στις 1 Νοεμβρίου του 1994, ως το πρώτο σινγκλ από το τέταρτο στούντιο άλμπουμ της και το πρώτο της εορταστικό άλμπουμ, Merry Christmas (1994). Είναι ένα uptempo τραγούδι αγάπης που περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικη κωδωνοκρουσία, βαριά δεύτερα φωνητικά και συνθεσάιζερ.

Δείτε κάποια βίντεο από το TikTok


@dailymail It’s timeeeeeeeee ☃️🪩 Mariah Carey has OFFICIALLY been defrosted! #defrostmariahcaery #christmas #queenofchristmas #christmastime #mariahcarey #fyp #pop ♬ original sound - Daily Mail

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ