Σεξομολογήσεις #653: Τα πρόστυχα τα λόγια τα μεγάλα

Όταν ο θησαυρός αποδεικνύεται άνθρακες και ο «καλόγερος που κρεμάζεις τα παλτά μοιάζει πιο hot» από τον τύπο που έχεις απέναντί σου.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Καλησπέρα Tipster μου. Νιώθω κάπως περίεργα που σου γράφω, μα έφτασα στο αμήν με τον τύπο. Εγνωριστήκαμε στο Grindr, μια νύχτα που είχα ορέξεις και διάθεση για σεξ χωρίς δεσμεύσεις και περιττά δράματα -πρόσφατο τούτο που σου περιγράφω στο μεταξύ. Μπαίνω που λαλείς στο app, αρκέφκω να στέλνω σε διάφορους, πιάνω κι εγώ κάποια μηνύματα και στα πολλά ξεχωρίζω έναν τύπο -είχε φωτογραφία πρόσωπο- κούκλος και πολλά υποσχόμενος. Μετά τα 30 αντί στους κοιλιακούς εστιάζεις στο σέξι βλέμμα, οπότε έψησέ με και ξεκίνησα συζήτηση. Μεν τα πολυλογώ, παρότι δεν εβόλευκεν να βρεθούμεν εκείνο το βράδυ για να ολοκληρώσουμε όσα είπαμεν, η συνομιλία ήταν σχεδόν λες τζαι είχαμεν βρεθεί και εκάμανεν το πιο σέξι σεξ της ζωής μας -και δεν ξέρω καν αν είναι δόκιμο αυτό που μόλις είπα. Anw, το sexting εμεταφέρθηκε σε άλλη πλατφόρμα και μέχρι να βρεθούμε τελικά, επεράσαν 3-4 μέρες. Ούλες τούτες τις μέρες με είχε κάμε turbo στο μεταξύ. Η φαντασία μου κυριολεκτικά οργίαζε και ήμουν σίγουρος πως η συνάντησή μας θα ήταν ηφαιστειακής έντασης. Κλειδώνουμε ραντεβού στο σπίτι του, πάω εγώ αρωματισμένος, μπανιαρισμένος, ένα κουκλί και βρίσκω μπροστά μου τον θεό. Ακόμα πιο ωραίος που κοντά, ακόμα πιο σέξι. Που τα σπάνια στο μεταξύ. Οι προσδοκίες εφτάσαν στον θεό. Μουνταρίσκω πάνω του, με ποτό με τίποτε, κατευθείαν στο ψητό τζαι ας είμαι vegetarian. Και τελικά, άνθρακας ο θησαυρός. Ο τύπος ήταν πιο ξενέρωτος τζαι που τις ομιλίες του Χρστοδουλίδη, πιο βαρετός τζαι που τον Βίκτωρα, πιο αδιάφορος τζαι που το υπουργικό σχήμα. Έγινε ό,τι έγινε τελοσπάντων, φεύγω ξενερωμένος, λαλώ μπορεί να μεν ήταν η νύχτα του. Να του δώκω ακόμα μια ευκαιρία. Λλίες μέρες μετά ξανακανονίζουμε, σπίτι μου τούτη τη φορά. Λλίον έλειψε να κοιμηθώ όση ώρα έκαμνε τα δικά του. Ο ίδιος στο μεταξύ μετά εν όπως το puppy. Έχει μια τόσο γλυκιά φάτσα ικανοποίησης ότι εκατέκτησε το Έβερεστ. Εν θέλω να του χαλάσω το όνειρο, οπότε άφησά τον να νομίζει πως όλα καλά. Το θέμα ένει πως εγώ αποφάσισα πως δεν έχει άλλη ευκαιρία, αλλά ο ίδιος καθημερινά στέλνει μηνύματα, φωτογραφίες και θέλει να συνεχίσει η φάση. Που τη μια θέλω να το κόψω, που την άλλη λυπούμεν τον, άσε που εν τζαι κούκλος. Αλλά τι να κάμω, εν τζαι γίνεται να την φκάλω μόνο με τα μηνύματά του τζαι που κοντά να μοιάζει πιο hot ο καλόγερος που κρεμάζεις τα παλτά.



Πραγματικά εγώ δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα σε όσα μου περιγράφεις. Έψαχνες για καλό σεξ, το οποίο δεν έκατσε. Μόνο ποσοστιαία να το δεις, η πλειοψηφία των γυναικών στην Κύπρο αυτό βιώνουν εδώ και χρόνια. Οπότε ήταν θέμα πιθανοτήτων να την πάθεις κι εσύ. Τώρα αν ψιλογουστάρεις τον τύπο και έχετε χημεία στα υπόλοιπα ή σου αρέσει η φάτσα του όπως λες, τότε πάλεψέ το ακόμα λίγο. Καθοδήγησέ τον και μάθε του τα σωστά κόλπα για να μην νιώθεις κάθε φορά που είστε στο κρεβάτι ότι κάνεις ταξίδι στον αρκτικό κύκλο. Πάρε τα ηνία και βοήθησέ τον. Κάνε εσύ πράγματα που θες να κάνει εκείνος, δοκίμασε νέες τεχνικές και νέες εμπειρίες. Μην τον κάνεις να νιώσει άσχημα, αλλά δώσ’ του να καταλάβει πως θέλεις το κάτι παραπάνω, παρουσίασέ το ως μία εμπειρία που θα απογειώσει και τους δυο ερωτικά. Και αν πάλι είναι ανεπίδεκτος, τότε τι να σου κάνω, θα μείνεις κι εσύ απ$%^&τος.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ