Σεξομολογήσεις #652: Στα μπάνια του γυμναστηρίου

«Νομίζω παίζει φάση με μια κοπέλα, αλλά εν ξέρω αν ερμηνεύω σωστά τα μηνύματα. Το θέμα είναι πως στο γυμναστήριο έρχεται με τον σύντροφό της, δεν είδα βέρα, αλλά στα αποδυτήρια κυριολεκτικά βλέπει με που πάνω μέχρι κάτω σε σημείο που νιώθω άβολα».

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Tipster μου καλημέρα. Μόλις έφυγα από το γυμναστήριο, μπήκα στο αυτοκίνητο και άρχισα να σου γράφω γιατί εννα σπάσω. Νομίζω παίζει φάση με μια κοπέλα, αλλά εν ξέρω αν ερμηνεύω σωστά τα μηνύματα. Το θέμα είναι πως στο γυμναστήριο έρχεται με τον σύντροφό της, δεν είδα βέρα, αλλά στα αποδυτήρια κυριολεκτικά βλέπει με που πάνω μέχρι κάτω σε σημείο που νιώθω άβολα. Μιλούμεν τρώει με, με τα μάτια της. Ειδικά την ώρα που ετοιμαζόμαστε για τα ντους, νιώθω ότι θα ανοίξει την πόρτα να δώκει μέσα. Όχι πως θα με πείραζε, αντίθετα θα με έβγαζε και από την απορία αν τελικά με γουστάρει ή εν της φαντασίας μου. Μια δυο φορές μάλιστα έτυχε να μιλήσουμε στο γυμναστήριο για κάποιες ασκήσεις, ερώτησέν με η ίδια δηλαδή, αλλά δεν το προχώρησα. Ξέρεις, επέρασε που το μυαλό μου μπας και ψάχνουν για τρίτο άτομο, γιατί είδα και τον τύπο να παίζει με άλλες κοπέλες στο γυμναστήριο, αλλά οκ, δεν θα το πάρω εκεί. Anw, αν θέλουν τρίο μαζί μου θα μείνουν με την όρεξη. I don’t do men! Το θέμα μου είναι τωρά αν πρέπει να της μιλήσω, και τι να της πω; Αν είναι η ιδέα μου και γίνω ρεζίλι; Στο μεταξύ εν όπως τον άγγελο. Μια κούκλα!



Εγέλασα με το «Ι don’t do men». Κοίτα, όπως καταλαβαίνω εσύ γουστάρεις την τύπισσα φουλ και όπως μου τα λες, και η ίδια δεν είναι εντελώς αδιάφορη, βέβαια έχεις δίκαιο πως δεν ξέρουμε τις προθέσεις της ακριβώς, αλλά αν θες να τις μάθεις πρέπει να κινηθείς αναλόγως. Αφού ήδη μιλήσατε μια δύο φορές, με δική της πρωτοβουλία, ίσως είναι καιρός να κάνεις κι εσύ κίνηση. Βρες μια αφορμή να της μιλήσεις, σχολίασε τα μαλλιά, τα ρούχα ή κάτι άλλο ανώδυνο για να χτίσεις μια άνεση μεταξύ σας και σιγά σιγά θα δημιουργηθούν οι συνθήκες είτε για να σου αποκαλύψει τα θέλω της είτε για να της τα αποκαλύψεις εσύ. Αν πάλι δεν συμβαίνει τίποτα και όλο αυτό ήταν στη φαντασία σου, πας παρακάτω.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ