Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και όλοι ξέρουμε (πλέον) τι σημαίνει αυτό

Βάφτισε και φέτος μια κατσαρίδα με το όνομα του πρώην σου και άσε τον ζωολογικό κήπο του Σαν Αντόνιο να βοηθήσει στην επούλωση της καρδιάς σου.

Article featured image
Article featured image


Η συνήθεια που έγινε λατρεία για τα άτομα που θέλουν να πάρουν εκδίκηση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επιστρέφει και φέτος, καθώς μπορείτε να δώσετε το όνομα του πρώην συντρόφου σας σε μια κατσαρίδα.

Πρόκειται για το «Cry Me a Cockroach», όπως ονομάζεται η πρωτοβουλία που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ζωολογικός κήπος του Σαν Αντόνιο στο Τέξας, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται για την υποστήριξη του οράματος του ζωολογικού κήπου και τη διασφάλιση ενός μέλλοντος για τα άγρια ζώα, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του.

Εκτός από κατσαρίδες, έχετε τη δυνατότητα να «βαφτίσετε» όπως θέλετε ένα λαχανικό ή ακόμα και έναν αρουραίο. Εδώ είναι οι τιμές που θα πρέπει να πληρώσετε για να βοηθήσετε να επουλωθεί η πληγή της καρδιάς σας:

Λαχανικό: 5 δολάρια

Κατσαρίδα: 10 δολάρια

Αρουραίος: 25 δολάρια



Εκτός από τη συμβολική σίτιση, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μια ψηφιακή κάρτα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που μπορείτε να κατεβάσετε για να αποδείξετε την υποστήριξή σας στον έρανο «Cry Me A Cockroach». Ο ζωολογικός κήπος ενθαρρύνει επίσης τους ανθρώπους να μοιραστούν τις κάρτες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag: #CryMeACockroach. Οι σελίδες του ζωολογικού κήπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα δημοσιεύσουν περισσότερο περιεχόμενο για τις κατσαρίδες όταν ξεκινήσει η φρενίτιδα της σίτισης.



Ο έρανος κέρδισε τη διεθνή προσοχή το 2023 και οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου ελπίζουν ότι θα γίνει viral και πάλι το 2024. Όλες οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν έως τις 13 Φεβρουαρίου.

«Βάφτισε» κι εσύ τη δικιά σου κατσαρίδα ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ