Κάπως έτσι θα έμοιαζε η ιστορία της Μονής του Οσίου Αβακούμ εάν γινόταν σειρά στο Netflix

Δείτε την εικόνα πρώτοι εδώ.

Article featured image
Article featured image

Εδώ και μερικές ημέρες είναι το πρώτο θέμα στις ειδήσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Αφιερώματα, αναλύσεις, ρεπορτάζ, υποθέσεις, νέα στοιχεία που δημοσιεύονται συνεχώς και σκηνές από το δελτίο με τον Νίκο Ευαγγελάτο να τηλεμεταφέρεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των γραφικών, εντός της Ιεράς Μονής, αποτελούν ένα μέρος των όσων συμβαίνουν στη δημόσια σφαίρα και κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο.

Και φυσικά, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση με βαριές κατηγορίες να βαραίνουν τους φερόμενους ως υπόπτους, την ίδια στιγμή που όλη αυτή η υπόθεση διαδραματίζεται με φόντο τη θρησκεία, την πίστη και την εξαπάτηση χιλιάδων ανθρώπων που κάποια στιγμή της ζωής τους είχαν ανάγκη να πιστέψουν σε κάτι ανώτερο για να πάρουν δύναμη και ελπίδα.

Με την υπόθεση να έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης, και τις πληροφορίες να διαρρέουν διαρκώς και να μας κατακλύζουν, ο μόνος τρόπος για να παραμείνει κάποιος ψύχραιμος μπροστά σε όλο αυτό που συμβαίνει, είναι το χιούμορ.

Αυτό σκεφτήκαμε όταν λάβαμε και την πιο πάνω εικόνα που παρουσιάζει το πώς θα έμοιαζε το promo trailer της υπόθεση της Ιεράς Μονής του Οσίου Αβακούμ, εάν γινόταν σειρά στο Netflix. Εμπνευσμένος από την ταινία τρόμου The Nun, ο δημιουργός της εν λόγω αφίσας πέτυχε διάνα τόσο το συναίσθημα όσο και την αισθητική της υπόθεσης.

νετφλιξ.jpg

Εμείς, θα δώσουμε συγχαρητήρια για την εφευρετικότητά του και ευχόμαστε σύντομα όντως κάποια από τις δημιουργίες του να βρεθεί στο Netflix!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ