Γύρισε την πλάτη στην Εισαγγελία το δικαστήριο και έκρινε ένοχο τον Μίχο

Κρίθηκε ένοχος και για τον βιασμό της 12χρονος, αθώα κρίθηκε η μητέρα της.

Article featured image
Article featured image



Την ενοχή του Ηλία Μίχου για το αδίκημα του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, αποφάσισε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Το δικαστήριο δεν υιοθέτησε τελικά την εισαγγελική πρόταση, κηρύσσοντας ένοχο τον Ηλία Μίχο για το αδίκημα του βιασμού κατά πλειοψηφία.

Ακόμη, ο Ηλίας Μίχος κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, για πορνογραφία ανηλίκου (κατείχε και διένειμε το υλικό μέσω πληροφορικών συστημάτων) για μαστροπεία, για εμπορία ανήλικου και για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Αντίθετα, αθώα κρίθηκε η μητέρα της ανήλικης για πορνογραφία και για μαστροπεία.

Η μητέρα κρίθηκε ένοχη μόνο για πλημμεληματική εκβίαση και ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ειδικοί απαντούν εάν υπάρχει η καλύτερη οδοντόβουρτσα για χρήση

Article featured image

Το 1967, ένα αγόρι έκλεψε μεσαιωνικά πλακάκια από μοναστήρι και τώρα επανεμφανίστηκαν σε κουτί με γλυκά

Article featured image

Tο ιπποποταμάκι που εντοπίστηκε να σπρώχνει τη νεκρή μητέρα του, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά των φροντιστών του