Ο γνωστός σχεδιαστής που θα επιμεληθεί την εμφάνιση της κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision

Και οι αντιδράσεις του κοινού, μετά την ανακοίνωση του ΡΙΚ.

Article featured image
Article featured image


Οι μέρες περνούν και μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 μέχρι και τις 11 Μαΐου, με τον μεγάλο τελικό.

Την Κύπρο εκπροσωπεί φέτος η 17χρονη Silia Kapsis με το τραγούδι «Liar», ανοίγοντας μάλιστα τον φετινό διαγωνισμό καθώς η συμμετοχή μας κληρώθηκε να βγει 1η, στον α’ ημιτελικό της Τρίτης, 7 Μαΐου.


Και όπως όλοι γνωρίζουμε, η Eurovision δεν κοιτάζει μόνο ταλέντο και τραγούδι, αλλά είναι ένα σύνολο παραγόντων και πραγμάτων που σε κάνουν να ξεχωρίζεις, ως εκ τούτου η εμφάνιση του ατόμου που εκπροσωπεί μια χώρα αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία, με το ρούχο να είναι κυρίαρχο στο σύνολο της βραδιάς. Μόλις χθες το βράδυ, το ΡΙΚ ανακοίνωσε πως την φετινή εκπρόσωπο της Κύπρου στη Eurovision θα την ντύσει ο ταλαντούχος Κύπριος σχεδιαστής, Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος είναι και από τους βασικούς κριτές του My Style Rocks. Όπως μαθαίνουμε, ο Κύπριο σχεδιαστής ήδη βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για το ρούχο της Silias, χωρίς ωστόσο να αφήνουν να διαρρεύσει το παραμικρό από τα όσα ετοιμάζει.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΡΙΚ στα Social Media χθες βράδυ:

«Το ΡΙΚ είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει αναθέσει στον καταξιωμένο σχεδιαστή μόδας Στέλιο Κουδουνάρη, την εμφάνιση της Σήλιας Καψή για τη συμμετοχή της Κύπρου στον επικείμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision» με τους eurofans και όχι μόνο να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως αυτή την απόφαση, άλλη με θετικό πρόσημο και άλλοι με πιο καυστικό.

Δείτε τις αντιδράσεις στα σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ