Κυπριακός καφές «πρωταγωνιστεί» σε δημοφιλή σειρά του Netflix

Ελπίζουμε κάποια στιγμή να δούμε και άλλα προϊόντα να πρωταγωνιστούν σε ξένες σειρές και να κάνουν «διεθνή καριέρα» στη μικρή οθόνη.

Article featured image
Article featured image



Το λέμε και το ξανά λέμε. «Μπορείς να βρεις παντού έναν Κύπριο». Η ανακάλυψη όμως ενός χρήστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας έφερε προ εκπλήξεως, γιατί δεν επρόκειτο για αυτές τις (κλασικές) περιπτώσεις που για παράδειγμα βρίσκεσαι σε διακοπές – μπορεί στην άλλη άκρη του κόσμου – και ακούς κάποιον να μιλά Κυπριακά, αλλά για ένα κυπριακό προϊόν που φιγουράρει σε αγγλική σειρά στου Netflix. Αυτό, σίγουρα δεν το περιμέναμε.

Ο Βόρης Καραγιάννης, καθώς παρακολουθούσε τη σειρά Killing Eve, είδε στο βάθος μιας σκηνής που οι πρωταγωνιστές βρίσκονταν σε μια υπεραγορά, ένα αγαπημένο κυπριακό προϊόν. Τον καφέ του Λαϊκού. Στην ταμπέλα της υπεραγοράς αναγράφεται: Cyprus coffee. Laiko Gold. £1,99.

AN.jpg


Ο ίδιος δημοσίευσε την ανακάλυψή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εμείς τον συγχαίρουμε για την παρατηρητικότητά του. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να δούμε και άλλα προϊόντα να πρωταγωνιστούν σε ξένες σειρές και να κάνουν «διεθνή καριέρα» στη μικρή οθόνη. Για παράδειγμα θα ήταν ωραίο να δούμε το κολοκάσσι, τον σιουσοιύκο ή τις σιεφταλιές .

3293feca-ba00-433f-90c5-32dc5204553a.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ