Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αν πουλάνε τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, θα τους αγοράσω

Ο Greek Freak βρέθηκε στο Final 4 στο Βερολίνο και μεταξύ άλλων, απάντησε αν θα επέστρεφε για να παίξει στην Ελλάδα.

Article featured image
Article featured image

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο Βερολίνο για το Final 4 της Euroleague και σε ερώτηση για το αν θα παίξει στον Παναθηναϊκό ή στον Ολυμπιακό στο μέλλον απάντησε πως το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στον Φιλαθλητικό στο τέλος της καριέρας του, αλλά τις μεγαλύτερες ομάδες ίσως ρωτήσει για να τις αγοράσει, απάντησε χιουμοριστικά.

«Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, γιατί μου την έχουν κάνει αυτή την ερώτηση πολλές φορές. Αλλά σίγουρα αν γύρναγα ποτέ, θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα. Όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Γιατί τώρα να έλθω στα 38 μου σ’ αυτούς; Και όπου και να είναι ο Φιλαθλητικός θα τον ανεβάσω στην Α1! Ή θα αγοράσω μια ομάδα! Άμα μας την πουλήσει. Αν μας την πουλήσει ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος, θα αγοράσω μια ομάδα», ήταν τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, προφανώς και με χιουμοριστική διάθεση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην Uber Arena και παρακολούθησε διά ζώσης την πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό της EuroLeague, παίρνοντας συνέντευξη από τον αδελφό του, Κώστα.


Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ