Αλλαγή ωραρίου για κλαμπ και καμπαρέ

Η ειλκρινής μας απορία είναι: Υπάρχουν ακόμα καμπαρέ;

Article featured image
Article featured image

Μέχρι πρωίας θα παραμένουν ανοικτά τα μουσικοχορευτικά κέντρα, οι δισκοθήκες και τα καμπαρέ, σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε προς την Ένωση Δήμων ο Γενικός Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών, Ελλίκος Ηλία, έπειτα από αίτημα των επιχειρήσεων.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που το Υπουργείο Εσωτερικών αποστέλλει τη σχετική επιστολή προς την Επιτροπή Δήμων, αφού είναι κάτι που είθισται να γίνεται τα τελευταία χρόνια (κατά τους καλοκαιρινούς μήνες) με γνώμονα του ότι μια σχετική νομοθεσία που ετοιμάζεται βρίσκεται ακόμη στον πάγο.

Σύμφωνα με την επιστολή, οι επιχειρήσεις που ανήκουν στις πιο πάνω κατηγορίες νέα παράταση του ωραρίου κατά 1,5 ώρα για την περίοδο 01/05/2024 μέχρι 30/09/2024 ούτως ώστε:

*Από τη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη να μπορούν να παραμένουν ανοικτά από τις 19:00 το βράδυ κάθε ημέρας μέχρι τις 04:00 το πρωί της επόμενης μέρας.

*Την Παρασκευή και το Σάββατο να μπορούν να παραμένουν ανοικτά από τις 19:00 το βράδυ κάθε ημέρας μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης μέρας.

Και

*Την Κυριακή να μπορούν να παραμένουν ανοικτά από τις 19:00 το βράδυ κάθε ημέρας μέχρι τις 04:00 το πρωί της επόμενης μέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ