Σεξομολογήσεις #667: Διαβολική σύμπτωση

Αυτή υπεύθυνη τμήματος σε ιδιωτική εταιρεία. Εκείνος νέος υπάλληλος στο τμήμα της. Γοητευτικός και τολμηρός. Και κάπου εδώ, στην εξίσωση προστίθεται μία φίλη της και μια σύμπτωση -τουλάχιστον- διαβολική.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Κοίτα να δεις που τόσο καιρό σας διάβαζα και απορούσα γιατί και ποιοι στέλνουν τα προβλήματά τους εδώ, και βρέθηκα να κάνω ακριβώς το ίδιο. Τελικά, ό,τι περιπαίζεις, λούζεσαί το. Tipster μου, ο λόγος που σου στέλνω δεν είναι γιατί έκαμα κάτι, αλλά μπας τζαι βοηθήσεις με από το να μην κάμω γιατί νιώθω πως είμαι πάρα πολλά κοντά στο να αμαρτήσω. Εργάζομαι σε μία ιδιωτική εταιρεία στη Λεμεσό, ως υπεύθυνη τμήματος. Πριν μερικούς μήνες, προσλάβαμε στο τμήμα μου, καινούργιο άτομο και προφανώς έπρεπε να τον τρενάρω. Ομολογώ ότι από τα interview ακόμα, έβλεπά τον καλά – καλά, επειδή μου άρεσεν, αλλά δεν άφησα τον εαυτό μου να επηρεαστεί. Ξεκινά που λες στη δουλειά, και τις πρώτες εβδομάδες όπως ήταν αναμενόμενο επαιρνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί ώσπου να τον κατατοπίσω. Σε τούτο το διάστημα, η χημεία μεταξύ μας ήταν εμφανής, τζαι παρότι ένιωθα πως ήθελε να μου πει διάφορα, εκαταλάβαινα πως το συγκρατούσε. Μέχρι την ημέρα που εβγήκαμε για ποτά μετά τη δουλειά, όλο το τμήμα, κάτι σαν happy hour και στο τρίτο ποτό, με πλησίασε, μου είπε στο αυτί ότι με γουστάρει και ότι θα ήθελε πολλά να με φιλήσει τζείνη τη στιγμή. Προφανώς επάγωσα, αλλά τι να έκαμνα; Αφού τζαι εγώ το ίδιο ήθελα. Φυσικά του είπα να ηρεμήσει και να μιλήσουμε ξανά την επομένη, με την ελπίδα να το ξεχνούσε ή να μετάνιωνε. Ε, την επομένη, έκοψέν με μόνη μου στην κουζίνα, τζαι έδωκέν μου τζείνο το γέριμο το φιλί. Είχεν χρόνια να με φιλήσουν έτσι, με τόση κάβλα. Περνά μια εβδομάδα γεμάτη υπονοούμενα, τζαι εγώ ενθουσιασμένη όπως την έφηβη. Γι’ αυτό μάλλον την έπαθα τζαι έτσι. Στο κλείσιμο της εβδομάδας κανονίζουμε συνάντηση με τις φίλες μου. Είχα τζαι εγώ να τους πω, είχαν κι εκείνες, οπότε η νύχτα ήταν μεγάλη. Πιο μεγάλη απ’ ό,τι επεριμέναμεν. Λαλώ τους εγώ για τα δικά μου, και συνεχίζει η άλλη single φίλη, για έναν τύπο που εγνώρισε στα social, – πολλά ωραίο μωρό και σοβαρό – έτσι τον περιέγραψε, με τον οποίο μάλιστα βγήκαν τρεις φορές και στο σεξ εν πύραυλος, απλώς δεν μας είχεν πει κάτι, γιατί ήθελε να μας τα πει που κοντά. Και εννοείται είπαμέν της να μας δείξει τη φάτσα του, να της πούμε εμείς που καταλάβουμε. Στραβάρα μες τα μάθκια μου. Δείχνει μου το account στο Insta και βλέπω φάντη μπαστούνι τον δικό μου, ο οποίος στην φίλη μου είπεν πως έχει δική του εταιρεία ανταλλακτικών. Κανονικός καραγκιόζης δηλαδή. Δεν είπα τίποτε στη φίλη μου ακόμα, ούτε και στον τύπο, γιατί ψάχνω να έβρω τρόπο να τον κάμω όσο πιο ρεζίλι γίνεται. Όι γιατί μου επούλησεν εμένα πάθος τζαι φλερτ, αλλά γιατί ταυτόχρονα της φίλης μου επούλησέν της έρωτες τζαι αγάπες. Δεν ξέρω πώς πρέπει να το χειριστώ για να μην την πληγώσω. Στο μεταξύ ο άλλος συνεχίζει ακάθεκτος στο γραφείο να μου αφήνει υπονοούμενα, τζαι εκατάλαβε πως του έβαλα πάγο. Αλλά να σου πω την αλήθεια; Μια πλευρά μου θέλει πολλά να τον βάλει πουκάτω.



Έχεις συντάξει πραγματικά ένα έπος, κυρίως σε έκταση, με ένα σωρό πληροφορίες για τα όσα έγιναν. Κατ’ αρχάς ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες για την ιστορία σου. Εμείς πάντα θα είμαστε εδώ για να ακούμε τα ερωτικά σας. Η δική σου ιστορία λοιπόν, αποτελεί όντως διαβολική σύμπτωση, η οποία εάν δεν ξεκαθαρίσει άμεσα, θα έχει ολέθριες επιπτώσεις και σε προσωπικό και σε φιλικό επίπεδο. Σε αυτή τη φάση προέχει η φιλία σου, από ένα καλό κρεβάτι. Εραστές βρίσκεις, φίλους δύσκολα. Οπότε, εάν με ρωτάς -που με ρωτάς δηλαδή- πιάσε τη φίλη σου και πες της την αλήθεια, με αποδείξεις, για να ξεκόψει όσο είναι ώρα από τον τύπο αυτόν και άσε τα σχέδια εκδίκησης και ξεσκεπάσματος, πριν προχωρήσει το κακό. Επιπλέον, αν νιώθεις πως δεν μπορείς να συγκρατηθείς, τότε καλύτερα να ζητήσεις να του αλλάξουν τμήμα, γιατί όσο τον βλέπεις μπροστά σου, πού θα πάει, θα θελήσεις να φας από το μήλο, και τότε σάστα τζαι εγύρασιν. Άσε λοιπόν τα δράματα και γίνε η Νέμεσις που αναζητάς για εσένα και για τη φίλη σου. Ο άλλος θα την βρει από αλλού, να είσαι σίγουρη!

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ