Ποιος είναι ο Έλληνας καλλιτέχνης, ΖAF που ανέβηκε στη σκηνή με τους Coldplay

H έκπληξη της χθεσινής βραδιάς.

Article featured image
Article featured image



Μπορεί η βραδιά να επισκιάστηκε από τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών 2024, ωστόσο περισσότεροι από 60.000 άτομα βρέθηκαν στη δεύτερη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, ακόμα μια ελληνική έκπληξη επεφύλασσαν οι Coldplay μετά τη χθεσινή εμφάνιση της Αντωνίας Καούρη. Χωρίς να είναι εκ των προτέρων γνωστό ανέβασαν στη σκηνή τον νεαρό Έλληνα καλλιτέχνη ZAF ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι του «Πες», συνοδευόμενος στο πιάνο από τον Κρις Μάρτιν.

Ο frontman των Coldplay επέλεξε τον ZAF και το δημοφιλές τραγούδι του ως μια ελληνική «νότα» που μπορεί να ενταχθεί αρμονικά στο εντυπωσιακό σόου τους και με το θερμό χειροκρότημα τους οι πάνω από 60.000 θεατές έδειξαν να το απολαμβάνουν.

Φυσικά για τον νεαρό Έλληνα καλλιτέχνη ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα σε μια βραδιά που θα του μείνει αξέχαστη.

Τη μουσική του single υπογράφουν ο ZAF και ο Chris Karr, οι στίχοι ανήκουν αποκλειστικά στον ZAF, κατά κόσμον Γιάννη Ζαφειρίου, ενώ την παραγωγή είχε η Solid Grace Music. Με το πρώτο του κιόλας τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε από την Panik Records, ο νεαρός καλλιτέχνης κατάφερε να ξεδιπλώσει το πολύπλευρο ταλέντο του και να μας συστήσει απευθείας με τη ρομαντική πλευρά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ