Είδωλο της παγκόσμιας ποπ αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ghosting και εντάξει, δεν υπάρχει σωτηρία

Ghosting, για τους αμύητους, είναι όταν ένα δυνητικό ταίρι διακόπτει ξαφνικά κάθε επικοινωνία, χωρίς καμία εξήγηση.

Article featured image
Article featured image

Τι κι αν είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας; Ακόμα και η Μπίλι Άιλις, όπως αποκαλύπτει η ίδια στο podcast του BBC «Miss Me», μέσα στο 2023, έφαγε το πρώτο της τρελό ghosting.

Η τραγουδίστρια είπε επίσης ότι πάλεψε σκληρά να διατηρήσει τις φιλίες της όταν άρχισε να αποκτά φήμη, σε ηλικία μόλις 14 ετών, όταν κυκλοφόρησε το single «Ocean Eyes».

billieleishf.png



Σε ό,τι αφορά το περιστατικό του ghosting, σύμφωνα με την 22χρονη συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο και κατά την ίδια «ήταν κυριολεκτικά απίστευτο. Μέχρι σήμερα, δεν μου έστειλε ποτέ ξανά μήνυμα. Ένιωσα σαν να πέθανε. Ήταν κάποιος που γνώριζα χρόνια. Μιλούσαμε και μια μέρα του είπα ″αυτή είναι η διεύθυνσή μου, να είσαι εδώ στις 3 μ.μ.″ και ξαφνικά έπαψα να λαμβάνω νέα του. Έκτοτε δεν έχω κανένα νέο του. Πραγματικά δεν ήξερα ότι οι άνθρωποι το έκαναν ακόμη αυτό». Μετά από λίγο, η Άιλις είπε ότι έμαθε ότι έβγαινε με μία άλλη.

Το τρίτο στούντιο άλμπουμ της τραγουδίστριας «Hit Me Hard and Soft», κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Νωρίτερα μέσα στο 2024, αυτή και ο αδελφός - συνεργάτης της, Finneas O’Connell, κέρδισαν το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού με το «What Was I Made For», το οποίο έγραψαν για το soundtrack της ταινίας Barbie.


Tο ghosting δεν ήταν το μοναδικό της πρόβλημα


H Άιλις, στο ίδιο podcast εξομολογείται πως από τότε που άρχισε να γίνεται διάσημη, έχασε σταδιακά όλους της τους φίλους και δεν μπορούσε πια να κάνει παρέα με κανέναν. Μοναδική της φίλη παρέμεινε η Ζόε, η κολλητή της, ενώ οι υπάλληλοί της της κρατούσαν συντροφιά.

«Στα 20ά μου γενέθλια κοιτούσα γύρω-γύρω για φίλους και ήταν όλοι τους τουλάχιστον 15 χρόνια μεγαλύτεροι από εμένα. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι όλοι αυτοί ήταν στο πλευρό μου για καθαρά επαγγελματικούς λόγους και αν διακόπταμε τη συνεργασία μας, δεν θα με έβλεπαν ποτέ ξανά», αναφέρει η Άιλις μεταξύ άλλων.

Είπε επίσης, ότι ένας από αυτούς τους υπαλλήλους παραιτήθηκε στη συνέχεια, απροσδόκητα, και σταμάτησε να της μιλάει. «Ήταν το χειρότερο πράγμα που μού είχε συμβεί ποτέ», είπε, αλλά μετά πάλι σκέφτηκε: «Είναι απλά μία δουλειά!».

Συνειδητοποιώντας ότι οι άνθρωποι, ειδικά στο επαγγελματικό περιβάλλον «πάνε κι έρχονται», της είναι δύσκολο να είναι φιλική με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται, γιατί δεν αντέχει την απώλεια και έχει σύνδρομο εγκατάλειψης.

Ωστόσο, η ίδια προσθέτει ότι έχει δουλέψει σκληρά για να κάνει νέους φίλους, καθώς και να αναζωπυρώσει παλιές φιλίες. «Ακριβώς έναν χρόνο πριν, ήρθα ξανά σε επαφή με μια ομάδα παλιών φίλων και, τώρα, έχω τόσους πολλούς. […] Θα μπορούσα κυριολεκτικά να κλάψω! Είναι το καλύτερο που μου συνέβη».

Η Άιλις, μάλιστα, αναφέρθηκε σε ένα πάρτι όπου διασκέδαζε με φίλους στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Coachella. Εκεί δεν δίστασε να παραδεχτεί στους κολλητούς της το πόσο σημαντικοί είναι για εκείνη: «Σας αγαπώ τόσο πολύ, παιδιά! Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένιωθα ότι είχα φίλους. Και έβαλα τα κλάματα», παραδέχτηκε η 22χρονη.


Με πληροφορίες από BBC

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ