Ένα σχόλιο του Ρονάλντο στο Instagram έσπασε το ρεκόρ του σχολίου με τα περισσότερα likes

Έχει, μέχρι στιγμής, συγκεντρώσει πάνω από 5.000.000 likes.

Article featured image
Article featured image


O Κιλιάν Μπαπέ είναι επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ούτε στα social media. Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram, για να γιορτάσει τη μεταγραφή του, συγκέντρωσε εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια. Ωστόσο, ένα σχόλιο κατάφερε να μαζέψει εκατομμύρια likes, σπάζοντας το ρεκόρ του σχολίου με τα περισσότερα likes στο Instagram.



Πρόκειται για το σχόλιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 5.000.000 likes, αναγόμενο στο σχόλιο με τα περισσότερα likes στην ιστορία του Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος superstar της Αλ Νασρ, σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία του Εμπαπέ: «Τώρα είναι η σειρά μου να σε δω. Eνθουσιασμένος που θα σε δω να φωτίζεις το Μπερναμπέου… #Hala Madrid». Προφανώς όχι τυχαία, μιας και στις φωτογραφίες που ανέβασε ο Μπαμπέ, περιλαμβάνεται και μία μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν και οι δυο ήταν εμφανώς πολύ νεότεροι.

mpampe.PNG



Ποιο ήταν όμως το σχόλιο που είχε κάνει ρεκόρ πριν από εκείνο του Κριστιάνο Ρονάλντο;

Το προηγούμενο ρεκόρ likes σε σχόλιο, ήταν σε ανάρτηση ενός 13χρονου, του Reed Harrington. Ο μικρός είναι πολύ ενεργός στα social media και συνήθως καταγράφει τις προσπάθειές του σε squat, τρεξίματα κ.λπ. Έτσι, το παιδί στις 28 Σεπτεμβρίου 2023 δημοσίευσε ένα βίντεο απευθυνόμενος στους ακόλουθούς του, λέγοντας: «Όταν θα έχω 200.000 ακολούθους, θα κάνω ό,τι λέει το κορυφαίο σχόλιο σε αυτό το βίντεο και θα το δημοσιεύσω».



Ένας χρήστης του Instagram που ονομάζεται «fiven9nekid» απάντησε κάτω από το βίντεο του 13χρονου και το σχόλιό του συγκέντρωσε -τότε- περισσότερα από δυο εκατομμύρια likes, κάνοντας ρεκόρ, το οποίο βέβαια πλέον έχει καταρρίψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σήμερα το εν λόγω σχόλιο μετρά σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια likes.

viralcomment.PNG



Ο χρήστης fiven9nekid σχολίασε στο βίντεο του 13χρονου Reed, να πετάξει σε μια μικρή πόλη στην Ταϊλάνδη, να προπονηθεί στο Muay Thai, να αγωνιστεί σε ένα τουρνουά, να επιστρέψει και να γίνει μέλος του UFC. Ζήτησε επίσης από το παιδί να κάνει μια συνέντευξη, αφού καταφέρει όλα αυτά που του ζήτησε, στην οποία θα αναφέρει πως το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν ο λόγος που τον έκανε και πάλεψε τόσο σκληρά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ