Τι αλλάζει (επιτέλους) στις παραλίες του Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας

Καιρός ήταν.

Article featured image
Article featured image

Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας θα απομακρύνει πετσέτες και άλλα προσωπικά αντικείμενα που τοποθετούν λουόμενοι νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ σε κρεβατάκια που βρίσκονται στις παραλίες του Δήμου, με στόχο να προκρατήσουν τις συγκεκριμένες θέσεις.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας αναφέρεται ότι «έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο πολλοί λουόμενοι να τοποθετούν πετσέτες ή άλλα προσωπικά αντικείμενα επάνω στις ξαπλώστρες του Δήμου κατά τις πρωινές ή ακόμη και κατά τις βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας με σκοπό την κράτησή τους - σε αρκετές περιπτώσεις πριν από την ενοικίασή τους - και προσέρχονται πολύ αργότερα στην παραλία».

«Προς τερματισμό του συγκεκριμένου φαινομένου και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των λουομένων που προσέρχονται στις παραλίες του Πρωταρά, ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας θα προβεί σε δραστικά μέτρα ούτως ώστε να τερματιστεί το συγκεκριμένο φαινόμενο», προστίθεται.


Ο Δήμος καλεί τους επισκέπτες των παραλιών «όπως κατά την άφιξή τους, προβαίνουν άμεσα σε ενοικίαση του σετ (ξαπλώστρες και ομπρέλα) λαμβάνοντας τη σχετική απόδειξη, ούτως ώστε να διενεργείται και η σχετική ενοικίαση. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν διαπιστωθεί από το προσωπικό του Δήμου, ότι πετσέτες ή άλλα προσωπικά αντικείμενα έχουν τοποθετηθεί με στόχο την κράτηση των ειδών, αυτά θα απομακρύνονται».

Οι λουόμενοι, συνεχίζει η ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας «οφείλουν να σέβονται τις παραλίες αλλά και την περιουσία του Δήμου και να ακολουθούν τις υποδείξεις τόσο του προσωπικού όσο και τις απαγορεύσεις και υποχρεώσεις που βρίσκονται αναρτημένες στις σχετικές πινακίδες».

Υπενθυμίζεται ότι «η ενοικίαση κρεβατιών θαλάσσης και ομπρελών γίνεται και μέσω τραπεζικής κάρτας καθώς και μέσω ανέπαφης συναλλαγής έξυπνου κινητού τηλεφώνου. Οι επισκέπτες καλούνται όπως χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές έναντι των συναλλαγών με μετρητά προς διευκόλυνση κοινού και δημοτικών υπαλλήλων».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ