Ο ατακαδόρος Μίλτος Τεντόγλου κάνει θραύση και στο Παρίσι

Οι παπατζήδες Γάλλοι και το χιούμορ για την πρόκριση του Μανόλο. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Ο Μίλτος Τεντόγλου εκτός από κορυφαίος αθλητής είναι και κορυφαίος ατακαδόρος. Η άνεσή του μπροστά στις κάμερες και ο αυθορμητισμός που τον χαρακτηρίζουν μας κάνει να ανυπομονούμε για την επόμενη ατάκα που θα γίνει viral.

Χθες, μετά την πρόκρισή του στον τελικό, μίλησε σε δημοσιογράφο και όλα πήγαν όπως αναμέναμε.

«Το στάδιο ήταν πολύ καλό, το ταρτάν είναι πολύ ωραίο, όμως είχε λίγο κρύο για εμένα σήμερα. Έλληνες είμαστε, κάνει πολλή ζέστη στην Ελλάδα. Όταν κάναμε το πρωί ζέσταμα με 17 βαθμούς έχει μία διαφορά και είχε λίγο αντίθετο άνεμο. Δεν ξέρω ακριβώς πόσο είχε, αλλά ένιωθα αέρα όταν έτρεχα», είπε μεταξύ άλλων και ερωτηθείς όσον αφορά το γήπεδο στο οποίο αγωνίστηκε και πως πρόκειται για το καλύτερο ο (δικός μας) Τεντόγλου είπε πως «αυτά που λένε πως το γήπεδο είναι 2% καλύτερο και άλλα τέτοια δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά είναι σίγουρα ένα πολύ καλό στάδιο. Νομίζω ότι είναι παπατζιλίκια. Εμένα με βολεύουν αυτά τα στάδια τα οποία είναι σκληρά. Τσιμέντο και από πάνω σκληρό ταρτάν. Μοιάζει πάρα πολύ με του Τόκιο. Φαντάζομαι ότι είναι το ίδιο απλά με άλλο χρώμα».




Και δεν έμεινε μέχρι εκεί. Ο Μίλτος, συναντήθηκε με τον Μανώλη Καραλή μετά την πρόκριση του δεύτερου στο τελικό μήκους και είπε να τον πειράξει. Στο βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο «Μανόλο» ακούγεται ο Τεντόγλου να του λέει: «Easy (εύκολο), αυτός τρία άλματα για να περάσει τελικό, εγώ ένα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ