Στις 30-31 Αυγούστου στήνουμε αντίσκηνο στον Πύργο Τυλληρίας

Διακοπές και τέχνη, δίπλα στη θάλασσα.

Article featured image
Article featured image

Το Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ, που από τον πρώτο χρόνο της διεξαγωγής του, στηρίζει δυναμικά τις εγχώριες δημιουργίες ενθαρρύνοντας τόσο τους νέους όσο και τους καταξιωμένους θεατρικούς καλλιτέχνες να πειραματιστούν και να παρουσιάσουν τα έργα τους, επιστρέφει στον Κάτω Πύργο.

Με έμφαση στις κυπριακές προτάσεις, το φεστιβάλ αποτελεί πλατφόρμα ανάδειξης της τοπικής καλλιτεχνικής παραγωγής και των πειραματικών τεχνών προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει και να εκτιμήσει τη σύγχρονη κυπριακή θεατρική σκηνή. Αυτή η στήριξη αποσκοπεί στη δημιουργία ενός πλούσιου και ποικιλόμορφου θεατρικού τοπίου, προωθώντας την πολιτιστική ταυτότητα του νησιού και ενισχύοντας τη φωνή των δημιουργών του.

Το φεστιβάλ εμπλουτίζει το ρεπερτόριό του με τις εξαιρετικές ερμηνείες των τραγουδιστριών Όλγας και Νίκης Σκαδαρέση, οι οποίες ενσωματώνονται απόλυτα στη φιλοσοφία του ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ, προσφέροντας έτσι μια μοναδική και ολοκληρωμένη φεστιβαλική εμπειρία, που συνδυάζει το θέατρο και άλλες παραστατικές τέχνες, δημιουργώντας ένα δυναμικό πολιτιστικό γεγονός.

Ζήσε το θέατρο της εποχής σου!


Για εισιτήρια μπορείς να επισκεφθείς τη σελίδα more.com, ενώ για περαιτέρω πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο 70001384.

antiskino02.jpg

antiskino03.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ