Ο υπέροχος άνθρωπος, Μαρίνα Σάττι, άφησε παιδάκια να μπουν δωρεάν στη συναυλία της γιατί δεν είχαν χρήματα

Μας συγκίνησε για άλλη μια φορά. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image

«Πόσο θεάρα. Προσκυνώ». Με αυτήν και με ακόμα περισσότερες ανάλογες αναρτήσεις υποδέχθηκαν τα social media την κίνηση της Μαρίνας Σάττι να βάλει δωρεάν στη συναυλία της μια παρέα παιδιών που δεν είχαν χρήματα για να πληρώσουν το εισιτήριο.

Σε ένα βίντεο που «ανέβηκε» στο TikTok δείχνει την Ελληνίδα τραγουδίστρια να έχει πιάσει κουβέντα με μια παρέα παιδιών και να τους ρωτάει γιατί δεν μπαίνουν στο συναυλιακό χώρο. Όταν εκείνα τους εξηγούν ότι δεν είχαν τα χρήματα για να πληρώσουν το εισιτήριο, ζητάει από την ομάδα σεκιούριτι να τα αφήσει να μπουν δωρεάν και να δουν το live της.

Όπως ήταν φυσικά η παρέα άρχισε να ουρλιάζει από την χαρά της, ενώ στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok μια κοπέλα την ευχαριστεί, γράφοντάς της: «είσαι η καλύτερη σε ευχαριστώ πάρα πολύ σε αγαπώ».



Πριν από λίγες εβδομάδες συγκίνησε τους πάντες με την κυκλοφορία του κομματιού «Αχ θάλασσα». Όπως έγινε γνωστό, το τραγούδι το αφιέρωσε στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή αλλά και στους πρόσφυγες που πέθαναν στην Μεσόγειο, στην προσπάθειά τους να τη διασχίσουν για ένα καλύτερο αύριο.

Μάλιστα, η Μαρίνα Σάττι συνεργάζεται με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων, ενώ τα έσοδα από το video clip του «Αχ θάλασσα» θα δοθούν στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ