Καπετάνιος ταχύπλοου στον Κόννο προσπάθησε να χτυπήσει αλλοδαπό εργάτη μέσα στη θάλασσα

Το viral βίντεο που από χθες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει αναστάτωση και οργή ανάμεσα στου χρήστες.

Article featured image
Article featured image

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκάλεσε την οργή των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού δείχνει καπετάνιο ταχύπλοου σκάφους να οδηγεί αλόγιστα και επικίνδυνα στη θαλάσσια περιοχή του Κόννου.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο καπετάνιος οδηγεί το σκάφος του απειλητικά προς λουόμενο, δείχνοντας την πρόθεσή του να τον κτυπήσει. Παρά τις φωνές του κόσμου που βρίσκονταν σε άλλο ταχύπλοο, ο καπετάνιος συνέχισε να συμπεριφέρεται επικίνδυνα σε απόσταση αναπνοής και από άλλους λουομένους.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας που βρισκόταν μέσα στη θάλασσα και τον οποίο το σκάφος προσπάθησε να προσεγγίσει με επικίνδυνο τρόπο, είναι εργαζόμενος στο σκάφος, στο οποίο επέβαινε το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο.



Για το περιστατικό έγινε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου. Σε επικοινωνία που είχαμε με την Αστυνομία μάς λέχθηκε πως η καταγγελία έγινε από ιδιοκτήτη ταχύπλοου, ο οποίος είναι και ο εργοδότης του αλλοδαπού εργαζόμενου που προσπάθησε να κτυπήσει το άλλο σκάφος.

Καταθέσεις λήφθηκαν από τους δύο καπετάνιους ενώ αναμένεται μεταφραστής ούτως ώστε να καταθέσει και ο άμεσα εμπλεκόμενος, ο οποίος είναι αιγυπτιακής καταγωγής.

Πάντως, όπως προέκυψε από σχετική έρευνα που διενεργήσαμε στο διαδίκτυο, διαπιστώσαμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω καπετάνιος καταγγέλεται για επικίνδυνη οδήγηση και ανάρμοστη συμπεριφορά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ