Κάναμε τη ζωή μας γκάλοπ

Ο σοκαριστικός θάνατος του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ αλλά και των social media τις τελευταίες ώρες.

 


Για ακόμα μια φορά όλοι έχουν κάτι να πουν, ενώ επιπλέον, ορισμένοι θεώρησαν σωστό να διεξάγουν γκάλοπ για το θλιβερό συμβάν, με ατυχή τουλάχιστον ερωτήματα, πριν ακόμα ταφεί το άψυχο σώμα του νεκρού.

Αρχικά, ήταν η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η οποία έκανε γκάλοπ μέσω twitter, προκαλώντας αντιδράσεις.

Από μόνη της η ιδέα του γκάλοπ για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, αλλά και ο τρόπος που διατυπώνεται το ερώτημα προκάλεσαν μαζικές αναφορές στο Twitter.

 Και πριν καλά καλά κοπάσει ο ντόρος από το πρώτο γκάλοπ, τσουπ, έρχεται ο το «αρτ» του Καρατζαφέρη με νέο γκάλοπ.

Η προκατειλημμένη ερώτηση περί «Ηρωοποιήσεως» και η λίστα με σχεδόν όλα τα «αρνητικά» του νεκρού (πώς ξέχασαν να τον αποκαλέσουν και «πρεζάκι»;) είναι σα να παρακαλά τους έτσι κι αλλιώς υπερσυντηρητικούς τηλεθεατές του καναλιού του κ. Καρατζαφέρη να πάρουν τηλέφωνο, και, εμμέσως, να καταδικάσουν έναν νεκρό με τη ψήφο τους!

Και το χειρότερο είναι πως ο σταθμός φαίνεται να βγάζει λεφτά από τον θάνατο ενός συνανθρώπου μας, εισπράττοντας και κάποιο ποσό απ’ τα σχεδόν δύο ευρώ που θα πληρώσει ο τηλεθεατής για ένα SMS.

Αλήθεια, πώς θα ένοιωθες εσύ αν έχανες ένα δικό σου άνθρωπο και -μια μέρα μετά το θάνατό του- έβλεπες στην τηλεόραση αυτό το άθλιο πράγμα;

 


Σχετικα

Ό,τι νοιώθεις... FEEL free να το γράψεις στη CITY

12 λόγοι για να ΜΗ βγεις έξω Σάββατο βράδυ

Ποια οχήματα επηρεάζονται από το νέο σύστημα τελών κυκλοφορίας

Σκάνδαλο με σχόλια παιδόφιλων κάτω από βίντεο με παιδιά στο Youtube

Ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις θα φέρει σήμερα ο καιρός

Αναβολή του Παιδικού Μαραθωνίου