Σοκ σε συναυλία στο Χονγκ Κονγκ: Γιγαντοοθόνη έπεσε στη σκηνή τραυματίζοντας δύο χορευτές

Ο ένας από τους performer υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Article featured image
Article featured image

Προσοχή: Βίντεο με σκληρές εικόνες, που μπορεί να ενοχλήσουν.


Ένα σοκαριστικό ατύχημα έλαβε χώρα στο Χονγκ Κονγκ κατά τη διάρκεια συναυλίας της δημοφιλούς μπάντας Mirror, όταν μια γιγαντοοθόνη έπεσε στη σκηνή την ώρα που βρίσκονταν σε αυτήν χορευτές. Οι αρχές του Χονγκ Κονγκ έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Στη σκηνή, εκτός από το boy band, βρίσκονταν και δεκάδες χορευτές, πάνω από τους οποίους κρέμονταν οι γιγαντοοθόνες. Κάποια στιγμή, μία από αυτές έπεσε πάνω στο κεφάλι ενός άτυχου χορευτή, παγιδεύοντάς τον, ενώ στη συνέχεια έριξε κάτω και έναν άλλον με το πλήθος να ουρλιάζει τρομοκρατημένο.

Η συναυλία αμέσως διακόπηκε και ο μάνατζερ της μπάντας ζήτησε από το πλήθος να αποχωρήσει χωρίς πανικό από τον χώρο.



Όπως επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου η τοπική Αστυνομία, ο ένας από τους performer υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, ενώ ο άλλος είναι σε σταθερή κατάσταση. Στο νοσοκομείο διακομίσθηκαν και πολλοί από τους θεατές εξαιτίας του σοκ που υπέστησαν.

1455.jpg
Οι δύο χορευτές λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη μετά την πτώση της γιγαντοοθόνης. Φωτογραφία: Vivian/AP



Το πασίγνωστο boy band έδινε συναυλία στο Coliseum του Χονγκ Κονγκ το βράδυ της Πέμπτης, στο πλαίσιο μιας σειράς εμφανίσεων. Η κυβέρνηση της πόλης έδωσε εντολή να παγώσουν τα υπόλοιπα σόου έως ότου ελεγχθούν οι τοποθεσίες διεξαγωγής τους. Το γκρουπ είναι υπερ-δημοφιλές στο Χονγκ Κονγκ και πολλοί τούς πιστώνουν την επιτυχία πως έχουν αναβιώσει την Cantopop, την τοπική ποπ μουσική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ