19χρονοι τραυματίστηκαν από πτώση σε τρύπα στη Θεσσαλονίκη

Άνοιξε κυριολεκτικά η γη και τους κατάπιε.

Article featured image
Article featured image

Δύο άτομα 19 ετών τραυματίστηκαν, όταν ξαφνικά υποχώρησε το οδόστρωμα εκεί που περπατούσαν και έπεσαν μέσα σε τρύπα βάθους τριών μέτρων, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα, στην περιοχή του Μπιτ Μπαζάρ.

tripa-thessaloniki_city (1).jpg



Ο κόσμος που βρισκόταν στην περιοχή, αναστατωμένος, κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική. Ωστόσο μέχρι να καταφθάσει βοήθεια, ένας καταστηματάρχης προσέφερε στους νεαρούς μία αναδιπλούμενη σκάλα από την οποία κατάφεραν να βγουν στην επιφάνεια, δυστυχώς τραυματισμένοι και οι δύο.

Ακολούθως, το ΕΚΑΒ τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Μέχρι τώρα γνωστοποιήθηκε ότι η 19χρονη έχει κατάγματα, ενώ ο νεαρός είναι σε καλύτερη κατάσταση και φέρει μόνο θλαστικά τραύματα.

Τα παιδιά γλύτωσαν από θαύμα, λένε άτομα που ήταν παρόντα στη διάσωσή τους

«Ήμουν ένα από τα άτομα που βοήθησα τα δύο παιδιά. Κινούμαι χρόνια στην περιοχή. Ήταν αναμενόμενο πως θα είχαμε κάποια στιγμή ατύχημα. Ευτυχώς τα παιδιά γλύτωσαν από θαύμα. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για νεκρούς. Φωνάζουμε χρόνια προς τους αρμόδιους ότι κάτι πρέπει να γίνει με το Μπιτ Παζάρ» αναφέρει στο ThessToday αυτόπτης μάρτυρας.

Αυτή την ώρα η είσοδος στο Μπιτ Παζάρ από την οδό Τοσίτσα έχει σφραγιστεί, ενώ έρευνα για το συμβάν διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.




Με πληροφορίες από Rosa και LiFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ