Το μικρότερο παιδί του Μάικλ Τζάκσον μεγάλωσε, άλλαξε όνομα και παραμένει στην αφάνεια

Μια εμφάνισή του όμως ήταν αρκετή για να αφήσει πολύ κόσμο έκπληκτο.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Lester Cohen

Ο μικρότερος γιος του Μάικλ Τζάκσον, γνωστός ως Blanket, έχει αλλάξει πάρα πολύ και ελάχιστοι είναι αυτοί που θα μπορούσαν πλέον να αναγνωρίσουν τον 21χρονο.

Ο Blanket είναι το μικρότερο από τα τρία παιδιά του Μάικλ Τζάκσον και από τον θάνατο του πατέρα του τον Ιούνιο του 2009, έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

biggi-jacskon-2_City.png
Ο Bigi το 2022. Φωτογραφία: Kevin Winter



Αυτός ήταν και ο λόγος που πολλοί έμειναν έκπληκτοι όταν τον είδαν μετά από χρόνια σε δημόσια εμφάνισή του. Ο Blanket, ο οποίος άλλαξε το όνομά του και πλέον λέγεται Bigi εθεάθη για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό τον περασμένο Αύγουστο στο Λας Βέγκας.

Τα αδέρφια έκαναν μία σπάνια εμφάνισή στο γνωστό Mandalay Bay Resort and Casino, τον ίδιο χώρο που φιλοξενεί το εντυπωσιακό σόου Michael Jackson ONE από το Cirque du Soleil. Όλα τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον ήταν εκεί για να τιμήσουν τον πατέρα τους καθώς θα ήταν τα 65α γενέθλιά του αλλά και για να συναντήσουν τους φανς του αείμνηστου βασιλιά της ποπ.

biggi-jacskon-3_City.png
Ο Bigi με τα αδέρφια του Paris και Prince Jackson. Φωτογραφία: Mark Sullivan



«Ό,τι κάνει ο Μάικλ Τζάκσον είναι από την παιδική του καρδιά. Για τον Μάικλ, κάθε μέρα ήταν μια νέα μέρα, κάθε μέρα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από την προηγούμενη», είπε ο φίλος και χορογράφος του Μάικλ, Τζέιμι Κινγκ, στο PEOPLE.

Ο Bigi φωτογραφήθηκε επίσης τον περασμένο Οκτώβριο καθώς παρευρέθηκε στο ετήσιο «Thriller Night Halloween Party», που διοργανώθηκε από τον αδερφό του Prince στο σπίτι της οικογένειας Τζάκσον στο Encino της Καλιφόρνια.



Ο Bigi σπάνια έκανε δημόσιες εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια, αλλά σε προηγούμενη συνέντευξή του στο People, ένας πρώην σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον περιέγραψε τα παιδιά του βασιλιά της ποπ ως «παιδιά με καλούς τρόπους, με καλή συμπεριφορά». Ο βιογράφος του Μάικλ Τζάκσον πρόσθεσε ότι τα παιδιά «ήταν η βασική προτεραιότητα του Μάικλ».



Αν και περνά τον περισσότερο χρόνο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Bigi εργάζεται ως παραγωγός και σκηνοθέτης. Η μικρού μήκους ταινία του Rochelles αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ