Η Φανερωμένη φοράει τα γιορτινά της

Article featured image
Article featured image

Και πάλι θα είμαστε εκεί, στην Πλατεία Φανερωμένης και πάλι για να γιορτάσουμε μαζί όλους όσοι θα βρίσκονται στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της πόλης, καταστηματάρχες αλλά και κόσμο, την έναρξη της εορταστικής περιόδου!

 

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας στo πλαίσιo του προγράμματος για αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της πρωτεύουσας διοργανώνει και φέτος το τριήμερο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 28 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου στην Πλατεία Φανερωμένης, στην παλιά πόλη της Λευκωσίας.

Τη Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, από τις 20.00 μέχρι τις 23.00, θα πραγματοποιηθεί jazz and wine στην πλατεία της Φανερωμένης.

Συγκεκριμένα, θα υπάρχει μπάντα να παίζει ζωντανή μουσική jazz και θα πωλείται κρασί. Επίσης, θα γίνει επίδειξη μόδας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Λήδρας-Ονασαγόρου.

Το Σάββατο και την Κυριακή 29 και 30 Νοεμβρίου, από τις 11.00 μέχρι τις 18.00, στον ίδιο χώρο, θα διοργανωθεί χριστουγεννιάτικη γιορτή/παζαράκι, κατά τη διάρκεια της οποίας παραδοσιακοί και σύγχρονοι τεχνίτες θα παρουσιάσουν έργα τους τα οποία θα κατασκευάζουν επιτόπου. Θα υπάρχουν επίσης παραδοσιακά γλυκά, βότανα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κεριά και ζεστό κρασί, τα οποία θα πωλούνται στο κοινό. Ακόμα, θα υπάρχει παραδοσιακός φούρνος και παραδοσιακά εδέσματα, ενώ χορωδίες και μουσική από DJ θα πλαισιώνουν την εκδήλωση καθ’ όλη τη διάρκειά της. Τέλος, θα διεξάγονται ξεναγήσεις με το τρενάκι στην εντός των τειχών πόλη κάθε μια ώρα.

Τις εκδηλώσεις στηρίζει ο ΚΟΤ.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ και το Περιοδικό ΟΚ.

Περισσότερες πληροφορίες 22889600.

περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 22889600
περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 22889600

περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 22889600

Πηγή: Time Out Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ