«Έχουμε ετοιμάσει κοφτερά και γυαλιστερά μαχαίρια» [απειλούν την Μαλάλα]

Article featured image
Article featured image

Μπορεί το Πακιστάν να πανηγυρίζει για την απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στην Μαλάλα Γιουσιφάι, υπάρχουν όμως κι αυτοί οι ανεγκέφαλοι που εξακολουθούν να απειλούν την Πακιστανή μαθήτρια.

 

Οργάνωση που έχει αποσχισθεί από τους Ταλιμπάν, απείλησε την Μαλάλα με «κοφτερά και γυαλιστερά μαχαίρια» στον λογαριασμό της στο twitter, λίγες ώρες αφού η νεαρή ακτιβίστρια τιμήθηκε με το Νόμπελ.

«Πρόσωπα όπως η Μαλάλα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν αποθαρρυνόμαστε από την προπαγάνδα (των απίστων). Έχουμε ετοιμάσει κοφτερά και γυαλιστερά μαχαίρια για τον εχθρό του Ισλάμ», ανέφερε στο Twitter ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Εχσανουλάχ Εχσάν.

«Η Μαλάλα μιλά τόσο πολύ κατά των όπλων και των ένοπλων συγκρούσεων. Δεν γνωρίζει ότι ο ιδρυτής του βραβείου Νόμπελ της ήταν ο εφευρέτης των εκρηκτικών;» είπε επίσης ο Εχσάν.

Στους τίτλους των πακιστανικών εφημερίδων η Μαλάλα χαρακτηρίζειται «Εθνική ηρωίδα», «Περηφάνια του Πακιστάν», «Ασυνήθιστο θάρρος» και «Κόρη του έθνους» ενώ μια εφημερίδα γράφει: «Πλάι στους τρομοκράτες, τους βιαστές, τους ληστές και τους ψεύτες που παράγει το κράτος μας, υπάρχουν ήρωες που εργάζονται σιωπηλά για την ειρήνη, τις μεταρρυθμίσεις, την εκπαίδευση, την κοινωνική πρόνοια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αλήθεια. Η Μαλάλα είναι ταυτόχρονα ένας από αυτούς τους ανθρώπους και όλοι οι άνθρωποι αυτοί μαζί».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ