Ο Μάλαμας στην Κύπρο για φιλανθρωπικό σκοπό

Μόνο και μόνο που το κάλεσμα για προσφορά γίνεται από αυτόν τον σπουδαίο τραγουδοποιό, ο οποίος μέσω της τέχνης του αλλά και χάρη στη στάση ζωής και τον χαρακτήρα του χαίρει εκτίμησης από ολόκληρη την μουσική κοινότητα και όχι μόνο, το Θέατρο στον Στρόβολο θα πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο στις 20 του μήνα.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Μάλαμας, μαζί και με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, την Λαμπρινή Καρακώστα (τραγούδι), το Νίκο Μαγνήσαλη (τύμπανα), τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου (κοντραμπάσο), τον Φώτη Σιώτα (βιολί, βιόλα) και τον Κυριάκο Ταπάκη (λαούτο, μπουζούκι), μας καλεί σε όμορφη μουσική βραδιά, όχι για να μας κάνει χάλια αλλά για να προσφέρουμε όλοι μαζί σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Όπως πάντα, θα ακολουθήσει δρόμους γνωστούς αλλά συνάμα θα μας οδηγήσει και στα ολοκαίνουργια τραγούδια του από το «Χάρτη», μέσα από δρόμους λαϊκούς, ηλεκτρικά μονοπάτια με οδηγό τις ερωτικές μπαλάντες και τον κοινωνικό στίχο να παραμονεύει υπόγειος και δυνατός.

«Ας μιλήσει η καρδιά μας...» λοιπόν αφού μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθούν στο ΤΕΛΕΘΟΝ.

Στηρίζουν: Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ, τηλεόραση Sigma.Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20.30, €20. Πληροφορίες 99928555.

Εισιτήρια πρωπολούνται σε όλα τα SO Easy Stores Παγκύπρια και online στην σελίδα www.soldoutticketbox.com.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ