Επιτέλους, μια ευχάριστη είδηση [Ο Τριβιζάς στην Κύπρο]

Μία άκρως ενδιαφέρουσα έκθεση εγκαινιάζει στις 21 Νοεμβρίου το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου με τίτλο «Από τη Φρουτοπία στο Νησί των Πυροτεχνημάτων. Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά», η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τον Ιούνιο του 2015.

Το συναρπαστικό ταξίδι από τη Φρουτοπία στο νησί των πυροτεχνημάτων υπόσχεται και ενδιάμεσους…  σταθμούς στις χώρες Βαραδουάη, Ισπεπονία, Αββησυνία, Αβγατηγανιστάν, Πιπερούν και Κουτσουλιστάν.

Πρόκειται για μια έκθεση του Μουσείου Γουναρόπουλου, η οποία εμπλουτίστηκε με τη συμμετοχή κύπριων καλλιτεχνών. Μαζί με τον αγαπημένο και πολυβραβευμένο συγγραφέα, καλλιτέχνες από διάφορους τομείς, εμπνέονται απ' τους ήρωές του και παρουσιάζουν παράλληλα τα δικά τους έργα.

Στις 22/11/14 [12:00] θα πραγματοποιηθεί αφήγηση παραμυθιού από τον Ευγένιο Τριβιζά, στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου στη Φανερωμένη.

Στις 23/11/14 [19:00], θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα τον ρόλο της φαντασίας στο εκπαιδευτικό σύστημα, την επιστημονική πρόοδο και την επιχειρηματική καινοτομία στην αίθουσα εκδηλώσεων Σόλωνα Τριανταφυλλίδη, στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στη Στασίνου στο Στρόβολο.  

«Από τη Φρουτοπία στο Νησί των Πυροτεχνημάτων. Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά»

Διάρκεια έκθεσης: 21/11/14 – 28/06/15

Δευτέρα-Κυριακή: 10:00 – 19:00

Περισσότερες πληροφορίες στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου 


Σχετικα

Βρέθηκε ένα από τα ελλείποντα πρόσωπα, ανακοινώνει η Αστυνομία

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για τη Marry Rose και τη μικρή Sierra

Το προφίλ του «Ορέστη»

Γκρίκλις και ορθογραφία

13 εκατομμύρια ζώα βασανίζονται και σκοτώνονται κάθε χρόνο

Το παγκόσμιο συναυλιακό ρεκόρ του Πολ Μακάρτνεϊ στο Μαρακανά