Σεξομολογήσεις #98: Έχω τζιαι εγω τις απορίες μου...

Article featured image
Article featured image

Γεια σου Μrs. Expert!

Το λοιπόν, θκιαβάζω κατά καιρούς τις διάφορες ιστορίες των άλλων και τις απαντήσεις που τους δίνεις… έτσι μετά που καιρό αποφάσισα να σου πω τζιαι εγώ τη δική μου ιστορία για να μου πεις τη γνώμη σου!

To make a start, εγώ εδώ και κάτι χρόνια έχω κόλλημα με ένα παιδί, βασικά πλέον νομίζω ότι δεν είναι απλώς ένα κόλλημα/απωθημένο, νομίζω αγαπώ τον! Είμαστε και οι 2 μακριά που την Κύπρο, οπότε καταλαβαίνεις ότι οι πιθανότητες για να εξελιχθεί περαιτέρω τούτη η «σχέση» εν πολλά λλίες. Αρχικά ήθελε με εκείνος αλλά εγώ εν του εδίουν πολλή σημασία. Άμαν όμως άρχισε τζαιι έκοφκε τα μηνύματα κλπ εν μου άρεσε. Μετά εμιλούσαμε για ένα διάστημα, εφκαίναμε για λλίο καιρό και μετά πάλε χώρια. Πάντα θα ανταλλάξουμε μηνύματα γιορτές, γενέθλια και κατά διαστήματα κανένα τυπικό αλλά ως τζιαμέ. Επίσης, όποτε είμαστε τζιαι οι 2 Κύπρο βρισκούμαστε για ένα ποτό, τα λέμε τελοσπάντων. Πριν λλίο καιρό όμως έκαμε κάτι που με επείραξε πολλά, επήε Κύπρο, τυχαία είδε την κολλητή μου και είπε της να παν για καφέ. Την ίδια νύχτα έστειλε μου και μένα να δει τι κάμνω ενώ ήξερε ότι εγώ λείπω που Κύπρο, αλλά ok ήταν μια απλή τυπική-φιλική συζήτηση. Η κολλητή μου, είπε μου αμέσως ότι της είπε και είπα της να πάει. Δεν με ανέφερε καν αυτός ενώ η κολλητή μου ανέφερε με σε κάποια τους συζήτηση. Είπε της ότι εν θα τον εχάλαν να ήταν η «κοπέλα του» αλλά η κολλητή μου είπε του ότι εν τον βλέπει καθόλου ερωτικά και ότι εν ερωτευμένη με άλλον. Επλήγωσε με πάρα πολλά τούτο που έκαμε και εν επήρα ποτέ την απάντηση γιατί το έκαμε τούτο, αφού είχε μου πει πιο παλιά ότι άρεσκα του. Πως γίνεται να του αρέσκω τζιαι εγώ τζιαι η κολλητή μου ταυτόχρονα;

Anw, μετά που 3 μήνες είδαμε τον μια μέρα τυχαία με την κολλητή μου και είπε μας και επήαμε και εκάτσαμε σε ένα cafe, εμιλούσαμε σαν να τζιαι δεν συνέβηκε τίποτε -που όντως δεν συνέβηκε, γιατί εκείνος δεν ξέρει ότι με πείραξε. Βασικά, επλήγωσε με το γεγονός ότι τόσα χρόνια εν εκατάλαβε ότι τον νοιάζουμαι. Ok ρε φίλε εν σου το είπα στα ίσια, πες ότι φοούμαι, ότι εν μου το επιτρέπουν οι συνθήκες, αλλά έχεις εμπειρίες, εν νομίζω να μεν εκατάλαβε τίποτε, απλώς έπαιξε πελλό. Τζίνη τη μέρα ήταν πολλά ωραία, επείραζε με, έλεε μου να ζήσουμε μαζί, να παντρευτούμε, για μωρά, άγγιζε με λλίο, μπροστά στην κολλητή μου τωρά. Εν τζαι είμαι παλαβή, ξέρω ότι με πείραζε αλλά έλεε τα τόσο ωραία (ντάξει μπορεί να παραμυθιάστηκα λλίο εκείνη τη μέρα). Αλλά γιατί να μεν απευθύνεται στην κολλητή μου τζιαι να μου τα λέει εμένα; Μετά, αφού επεράσαν λλίες μέρες και εν έδωσε σημεία (νομίζω απέφευγε μας) έστειλε του η κολλητή μου και εφκήκαμε οι 3 μας μαζί με ένα φίλο του. Πάλε ήρτε, έκατσε δίπλα μου, έλεε με «αγάπη του», επέτασσε μου κάτι υπονοούμενα και ποτούτα, όλα μια χαρά... και ήταν η τελευταία μέρα που τον είδα. Πρόσφατα ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα και μου είπε «όταν βρεθούμε…», άρα θέλει και εκείνος να με βλέπει και να γίνει κάτι; Εν ξέρω πραγματικά, είμαστε και οι 2 μακριά πάλε. Εμένα αρέσκει μου σίουρα, βλέπω τον και πετώ, θέλω να εν καλά, νοιάζουμαι τον. Να του πω έτσι στο άσχετο τι νιώθω; Άλλο να τον έχω μπροστά μου τζιαι άλλο σε ένα μήνυμα.

Τι λες; Θέλω τα φώτα σου!

Ευχαριστώ,

Ε.



Υ.Γ. Επισύναψα μια εικόνα που δε θα μπορούσε να περιγράφει καλύτερα την κατάστασή μου.

 

Το λοιπόν αγαπητή μου. Εν τζιαι έζησες άσυλα σχέση μαζί του, τούτο είναι γεγονός. Σίγουρα, γουστάρεις τον, πλέον, τούτο είναι φανερόν, αλλά πιο φανερό είναι το γεγονός ότι ο ίδιος δεν το κουντά παραπέρα. Πολλά τυπικά ήταν όσα προέκυψαν στις μέχρι τώρα συνευρέσεις σας και μόνο τελευταίως άρχισε να σου λαλεί «αγάπη μου» και κάτι για παντρειές. Ίσως, να άρχισε όντως να σε βλέπει πιο γλυτζιά. Αλλά, μην τρέφεις ψευδαισθήσεις. Η απόσταση είναι αρνητικός παράγοντας. Αν και εδώ που τα λέμε, άμα υπάρχει αγάπη, οι αποστάσεις καταργούνται! Λοιπόν, αν θέλεις την ωμή αλήθεια, θεωρώ ότι μέχρι τώρα θα μπορούσε το παιδί να έκανε την κίνηση του για κάτι πιο ερωτικό, αλλά δεν μου φαίνεται να είναι σε αυτό το mode. Και μην φοβάσαι ότι φταίει η κολλητή. Η ίδια φάνηκε πολύ εντάξει απέναντί σου. Τώρα, αν το παλικάρι την ψιλογουστάρει, tough luck! Εκείνη, του ξεκαθάρισε ότι έχει μάτια για άλλον. Αυτό, σου δίνει το πλεονέκτημα να έχεις ελπίδες, αλλά, από την άλλη, το μόνο που σου υπόσχεται είναι «θα τα πούμε όταν βρεθούμε». Αυτό θέλεις καλέ; Αξίζεις περισσότερα! Μήπως να κάνεις αναθεώρηση των συναισθημάτων σου και να τον κρατήσεις σαν φιλαράκι στην καρδιά σου. Ακούγεται πιο healthy.



Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ