Κουμανταρέας: Η Αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για δολοφονία

Article featured image
Article featured image

Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος του 83άχρονου Μένη Κουμανταρέα. Ο γνωστός συγγραφέας ο οποίος βρέθηκε χθες νεκρός, έφερε μώλωπες στο λαιμό και το πρόσωπο, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, πρόκειται για ληστεία αφού το σπίτι του στην Κυψέλη ήταν αναστατωμένο.

Η σχετική νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα ενώ παράλληλα, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το κινητό του συγγραφέα προκειμένου να εξακριβώσει με ποιούς μίλησε το εν λόγω βράδυ.

Να σημειωθεί πως λίγες μέρες πριν είχε κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Τόπος το τελευταίο του βιβλίο, η Αλληλογραφία του με τον Βασίλη Βασιλικό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Notes on Staying

Article featured image

Γυναίκα έσωσε άντρα που πνιγόταν και στη συνέχεια έμαθε ότι καταζητούνταν για διπλή δολοφονία

Article featured image

Ο Μητσοτάκης έκανε «6-7» και ανακοίνωσε την απαγόρευση των social media για ανήλικους κάτω των 15 ετών