Η Ευρυδίκη αποκαλύπτει στοιχεία του concept των Βραβείων της Madame Figaro

Article featured image
Article featured image

Στα 9α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη (8/4) στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, η Ευρυδίκη θα ερμηνεύσει Edith Piaf. Το είχε κάνει ξανά πέρσι, σε μια παράσταση στην Αθήνα, την άκουσε ο Θεοφάνους και αβίαστα της πρότεινε να κάτι το ίδιο τώρα. Θα ‘χει ενδιαφέρον να την δούμε live, δε νομίζετε; Και ειδικά άμα ξέρουμε πως κάτι ανάλογο θα κάνουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Στέλιος Ρόκκος, Δέσποινα Ολυμπίου και Νάντια Μπουλέ…

 

 

«Στα βραβεία της Madame Figaro θα ερμηνεύσω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια της Edith Piaf και αισθάνομαι υπέροχα γι’ αυτό. Ήταν μια ιδέα του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος έχοντας παρακολουθήσει την παράστασή μου ‘Εγώ, η Εdith και ο Εlvis… το μπλε ταξίδι’, στην οποία ένα μεγάλο μέρος ήταν αφιερωμένο στην αγαπημένη μου ερμηνεύτρια, μου πρότεινε να συμμετάσχω στην εκδήλωση των βραβείων Madame Figaro, της οποίας έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια, με ένα από τα τραγούδια της Piaf». Αυτά μας είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που μας παραχώρησε για το τρέχον τεύχος του Time Out η Ευρυδίκη. Και επειδή ανάλογο ρόλο ξέρουμε ότι θα έχουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο event που τιμά με τον καλύτερο τρόπο την Κύπρια γυναίκα, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας το έργο της, της ζητάμε να μας αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το concept της βραδιάς. Τι, δηλαδή, θα ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, τι ο Στέλιος Ρόκκος, τι η Δέσποινα Ολυμπίου και τι η Νάντια Μπουλέ, η οποία θα έχει και ρόλο παρουσιάστριας; Ωστόσο, η ίδια μη θέλοντας προφανώς να προδώσει τις μεγάλες εκπλήξεις που ετοιμάζονται, είναι φειδωλή στις αποκαλύψεις της. «Μόνο ο Γιώργος Θεοφάνους ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το concept. Αυτό που εγώ γνωρίζω, σε ό,τι αφορά το καλλιτεχνικό κομμάτι, είναι ότι καλούμαστε να ερμηνεύσουμε σπουδαία τραγούδια μεγάλων ερμηνευτριών, παρουσιάζοντας τα επί σκηνής με μία πιο θεατρική προσέγγιση», λέει, κινώντας μας ακόμα περισσότερο την περιέργεια.

Τρίτη 8 Απριλίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20.00, €40 (κάτω διάζωμα), €25 (άνω διάζωμα), €15 (μόνο για το after party στο Occhio Lounge). Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy ή 77777040. Μαζί με το εισιτήριο εξασφαλίζετε και την είσοδό σας στο after party που θα πραγματοποιηθεί στο Occhio Lounge.

Η τελετή θα προβληθεί ζωντανά, από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, στις 21.20.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ