Το Old Market St. έχει τη συνταγή της διασκέδασης [και των κοκτέιλ]

Article featured image
Article featured image

Το Old Market ήρθε στη Λαϊκή Γειτονιά της Λάρνακας φέρνοντας μαζί του ισπανικό αέρα!

Στη διακόσμηση του χώρου συνυπάρχουν αρμονικά τα industrial στοιχεία με την παραδοσιακή πέτρα και το σίδερο… δημιουργώντας ένα ζεστό, παραδοσιακό και συνάμα μοντέρνο χώρο!

Όσον αφορά στο μενού του, πρωταγωνιστές είναι τα κοκτέιλ (δεν συμμετείχε τυχαία άλλωστε στο πρόσφατο Cyprus Cocktail Week!). Από κοκτέιλ ζιβανίας, λευκή και κόκκινη sangria αλλά και το εντυπωσιακό κοκτέιλ με μπίρα και ινδοκάρυδο. Σερβίρουν όμως και μπίρες αλλά και κρασιά!

Εκτός από τα κοκτέιλ, τις εντυπώσεις κερδίζει και η κουζίνα του Old Market St., που σερβίρει tapas (μικρά, δημιουργικά πιατάκια), κώνους (στενόμακρα τραγανά χωνιά με διάφορες γεμίσεις όπως αβοκάντο και μοτσαρέλα, φέτα με ντομάτα κ.ά.), ενώ ιδανικά μπορείς να μοιραστείς με την παρέα σου τα διάφορα platters, όπως αυτό με τα mini burgers σε διαφορετικές εκδοχές αλλά και αυτό με τα hot dog.

Old Market (99517699) Κλεάνθη Καλογερά 51, Λαϊκή Γειτονιά, Λάρνακα, Δ-Κ 12.00-02.00.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Καιρός: Πώς εξελίσσεται το σκηνικό σήμερα και τις επόμενες μέρες

Article featured image

Βατικανό: Η δομή και το μέγεθος της οικονομικής του δύναμης

Article featured image

Το Swedish Death Cleaning και η τέχνη του ξεκαθαρίσματος