Ο Στίβεν Σιγκάλ πήγε στην Κριμαία και είπε «είμαι Ρώσος» [όπως λέμε, σοκ]

Article featured image
Article featured image

Ο χολιγουντιανός αστέρας των ταινιών δράσης Στίβεν Σιγκάλ τάχθηκε για μια ακόμα φορά υπέρ της Μόσχας, δηλώνοντας «είμαι Ρώσος». Η δήλωση έγινε στη διάρκεια εμφάνισής του σε ποδηλατικό και πυγμαχικό σόου που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Κριμαία. Θέλοντας μάλιστα να δώσει κάποια βάση στη δήλωσή του, πρόσθεσε ότι και ο παππούς του και η γιαγιά του ήταν Ρώσοι.

 

Ο χολιγουντιανός αστέρας του κινηματογράφου και προσωπικός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν τιμήθηκε μάλιστα με ένα ογκώδες άγαλμα από τον γενειοφόρο Ρώσο αυτονομιστή Αλεξάντερ Ζαλτοστάνοφ ο οποίος έχει το ψευδώνυμο «χειρούργος» και είναι ένθερμος οπαδός της προσάρτησης στη Ρωσία της Κριμαίας.

Καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας του Στίβεν Σιγκάλ οι θεατές που παρακολουθούσαν το σόου κυμάτιζαν σημαίες της αυτοαποκαλούμενης αυτονομιστικής Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

Ο Σιγκάλ κατά το παρελθόν έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο Πούτιν και άλλους ανώτερους αξιωματούχους της Ρωσίας. Πέρυσι, ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι θα γίνει λομπίστας και κατασκευαστής όπλων τύπου Καλάσνικοφ.

Με τέτοια αγάπη που υπάρχει μεταξύ Σιγκαλ και Ρωσίας, ίσως αναστηθεί  και η καριέρα του σε κάποια φάση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ