Από Τετάρτη χαλάει ο καιρός [έρχονται βροχές και χιόνια στο Τρόοδος]

Πολύ απολαυστικές οι αλκυονες μέρες, με την ωραία ηλιοφάνεια μες στο καταχείμωνο, ήρθε όμως όπως φαίνεται η ώρα να επιστρέψουμε σε κανονικές για την περίοδο καιρικές συνθήκες, με βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια. Αυτά τουλάχιστον λένε οι «ερασιτεχνικές» προβλέψεις του Τάσου Ιεροδιακόνου στο Weather Forecast Cyprus.

 


Article featured image
Article featured image

Η πρόβλεψη για σήμερα

Σήμερα Δευτέρα (26/1) θα παρατηρηθεί ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και σκόνη με μια μικρή πιθανότητα τις πολύ πρωινές ώρες προς μεσημέρι να έχουμε λίγες βροχές στις βορειοδυτικές ακτές.

Άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ στο εσωτερικό και ανατολικά-νοτιοανατολικά ενώ στα νοτιοδυτικά στα 3-5 μποφόρ, οι οποίοι θα εξασθενίσουν τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πολύ μικρή πτώση: θα κυμαίνεται στους 17 βαθμούς στη Λευκωσία, στους 19 στα παράλια, στους 12-13 στα ημιορεινά και στους 3 στο Τρόοδος.



Χαμηλό βαρομετρικό από αύριο

Σιγά σιγά ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει. Το χαμηλό βαρομετρικό αύριο θα βρίσκεται στην περιοχή της Ιταλίας με ανατολική κίνηση προς την περιοχή μας και φαίνεται ότι από Τετάρτη (28/1) και μετά θα μας επηρεάσει με βροχές, χιόνια στο Τρόοδος (συγκεκριμένα από 1500-1600 μέτρα και πάνω) και πτώση της θερμοκρασίας.

Για την Πέμπτη (29/1), οι ποσότητες βροχόπτωσης μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι αξιόλογες, θα πρέπει όμως να περιμένουμε να δούμε τι θα φαίνεται και αύριο μέσα από τους χάρτες. Θα παρακολουθούμε το Weather Forecast Cyprus και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.


Πηγή: Weather Forecast Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ