Οι καυτοί άντρες τρώνε καυτερά φαγητά

Οι άντρες που προτιμούν τα καυτερά φαγητά κάνουν εξίσου καυτό σεξ.Σύμφωνα με νέα μελέτη που διεξήγαγαν οι επιστήμονες του γαλλικού πανεπιστημίου της Grenoble, η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Physiology and Behavior», οι άντρες που βάζουν πολλά μπαχαρικά στο φαγητό τους έχουν ψηλότερα ποσοστά τεστοστερόνης από αυτούς που δεν τα προτιμούν.

Ιδιαίτερα τα καυτερά καρυκεύματα, όπως το τσίλι, ανεβάζουν τη θερμοκρασία του σώματος και αυξάνουν την συγκεκριμένη ορμόνη, που κάνει τους άντρες να τρελαίνονται.

Η έρευνα ονομάζεται «Some Like It Hot» και έγινε ανάμεσα σε 114 άνδρες, ηλικίας 18-44 ετών, ενώ τα αποτελέσματά της έκαναν προφανές ότι τα αρσενικά με τα καυτερά γούστα αποτελούν εξίσου καυτούς εpαστές, καθώς έχουν καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι.

Η επικεφαλής της έρευνας, Laurent Begg, είπε ότι για τη μέτρηση της τεστοστερόνης πήραν δείγμα από το σάλιο των συμμετεχόντων και, αν και δεν έχει γίνει κάποια αντίστοιχη μελέτη για την επίδραση των καυτερών τροφών στις γυναίκες, οι επιστήμονες τονίζουν πως η κατανάλωση πικάντικων φαγητών έχει την ίδια διεγερτική επίδραση σε όλους τους οργανισμούς.


Σχετικα

Σεξομολογήσεις #458: «Είμαι 29 χρονών και εκείνη 43…»

Σεξομολογήσεις #457: «Έχω πάθει πλάκα με τον δάσκαλο οδήγησης»

Σεξομολογήσεις #456: «Τρέμω στην ιδέα να ενδώσω στο φλερτ του διευθυντή μου»

Σεξομολογήσεις #455: «Βρίσκει συνεχώς προφάσεις για να αποφύγει τη συνεύρεση»

Σεξομολογήσεις #454: Η λεπτή γραμμή που χωρίζει τις φιλικές από τις ερωτικές προθέσεις ενός ατόμου

Σεξομολογήσεις #453: «Με τη φίλη μου έχουμε θεματάκια στο κρεβάτι»