Καλλιτέχνες μας παρουσιάζουν τη θεωρία του χάους

Οι Urban Gorillas μας παρουσιάζουν την έκθεση σύγχρονης τέχνης «Order and Disorder in chaos».

 


Article featured image
Article featured image

Έντεκα εικαστικοί καλλιτέχνες, ένας φυσικομαθηματικός, ένας νευροεπιστήμονας, ένας ηχοπειραματιστής και μια ηθοποιός ξεδιπλώνουν πτυχές της θεωρίας του χάους και καλούν το κοινό «να βιώσει μια πλούσια πολυαισθητηριακή εμπειρία».

Η έκθεση, μας λένε οι διοργανωτές, προσεγγίζει οπτικά και θεωρητικά μια από τις σημαντικότερες επιστημονικές επαναστάσεις του αιώνα που διανύσαμε, τη θεωρία του χάους «ως κύρια γενεσιουργό δύναμη στην εικαστική έκφραση».

Συμμετέχουν οι ακόλουθοι ταλαντούχοι και αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες από την Κύπρο, τη Γαλλία, τη Συρία και το Λίβανο: Adi Atassi, Αλέξανδρος Γιωρκάτζης, Αντώνης Πουλιάσης, Armelle Boussidan, Baroque Rococo,  Χάρης Πασπαλλής, Dimitry Vey, Elias Zaarour, Johnny Blue, Κατερίνα Mansfield, Mathieu Devavry, Μάρα Κωνσταντίνου, Ria Ria, Samy Barkat, Στάυρος Σταύρου.

 

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στον εκθεσιακό χώρο Αποθήκες 79 (περιοχή Αγίου Λαζάρου) στη Λάρνακα και θα παραμείνει ανοιχτή στο κοινό μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

 

FACEBOOK EVENT

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

«Έπεσε» το Facebook: Το μήνυμα που εμφανίζει στους χρήστες

Article featured image

Το όνομα ενός αστρονόμου των Μάγια ήρθε στο φως έπειτα από αιώνες

Article featured image

Ρετρό εικόνα ενός από τα χαρακτηριστικά γεύματα που προσέφερε η Ολυμπιακή Αεροπορία στους επιβάτες της