Ζούμε τη μαγεία του Flamenco σε Λεμεσό και Λευκωσία

Για πρώτη φορά στην Κύπρο ένα ισπανικό μουσικοχορευτικό συγκρότημα συνεργάζεται με μία «Κομπανία Φλαμένκο» του τόπου μας.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, η Compania Flamenca Philippa Stylianoude και το ισπανικό μουσικοχορευτικό συγκρότημα Norberto Chamizo ανεβάζoυν την παράσταση flamenco «Un abrazo en silencio».

Ζωντανά επί σκηνής θα παίζουν ο κιθαρίστας Jose Louis Hernandez Martin από τη Μαδρίτη, ο Κύπριος κρουστός Ρόδος Παναγιώτου, ενώ στην ερμηνεία θα είναι ο τσιγγάνος Juan Carlos Trivino Tamayo.

Σκοπός δεν είναι άλλος από το να μας μεταφέρουν τον παλμό του αυθεντικού χορού της Ανδαλουσίας.

Οι χορογραφίες ανήκουν στην Φιλίππα Στυλιανούδη και στον Norberto Chamizo, οι οποίοι ενώνουν το πάθος τους για να μεταδώσουν στο κοινό τα συναισθήματα του ενθουσιασμού, του έρωτα, της τόλμης, της θλίψης και της δύναμης της ψυχής, όπως μόνο ένας χορός όπως το flamenco μπορεί να μεταδώσει.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στην Έντεχνη Ροκ Σκηνή «Στο Πέραμα» στη Λεμεσό, την Πέμπτη 26 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και στο Royal Hall στη Λευκωσία, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου.

Εισιτήρια και πληροφορίες στο τηλέφωνο 99539815 αλλά και στο Facebook Event.

Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Panos Evripidou Foundation (ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως στόχο να καλύπτει τις ιατρικές ανάγκες και να βοηθάει τα πρόωρα γεννημένα μωρά).

Για τις παραστάσεις της Λεμεσού μπορείς να πάρεις εισιτήρια από το Duende School of Dance (Αποστόλου Πέτρου & Παύλου 3, Κάψαλος, από 3μ.μ μέχρι 8μ.μ.)

Για την παράσταση στη Λευκωσία μπορείς να πάρεις εισιτήρια από τη διεύθυνση Ακροπόλεως 1, Στρόβολος (τρίτος όροφος, διαμέρισμα 302, δίπλα από KFC, από 2μ.μ. μέχρι 5μ.μ.) 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ