Οι πρώτες ταΐστρες και ποτίστρες για αδέσποτα ζώα

Οι πρώτες ταΐστρες και ποτίστρες για αδέσποτα ζώα, στο Δήμο Τρίπολης στην Ελλάδα, είναι πλέον γεγονός.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, μια μικρή ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών, σε συνεργασία με το Δήμο, τοποθέτησαν δύο από τις δεκαπέντε ταΐστρες και ποτίστρες που έχει προμηθευτεί ο Δήμος για τ’ αδέσποτα.

Με αφορμή την περίφραξη ενός σιντριβανιού στην πλατεία Πετρινού, από όπου πίνανε νερό τα ζώα της περιοχής, οι πολίτες ζήτησαν από το Δήμο να τους παραδώσει τις ταΐστρες και ποτίστρες που κρατά εδώ και καιρό στις αποθήκες του για να τις τοποθετήσει σε καίρια σημεία της πόλης.

Ο Δήμος τους παρέδωσε τις 2 από τις 15 ταΐστρες και ποτίστρες, οι οποίες τοποθετήθηκαν από τους πολίτες σε σημεία όπου παρατηρείται αυξημένος αριθμός αδέσποτων.

Η τοποθέτηση τους είναι προσωρινή  προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα επιλεγμένα σημεία είναι τα καταλληλότερα για την ομαλή συμβίωση των αδέσποτων ζώων με τους πολίτες και επιχειρηματίες των περιοχών. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Η Antigoni (μας) χόρεψε «JALLA» πάνω σε ένα τεράστιο τραπέζι

Article featured image

Παγώνια διχάζουν ένα μικρό ιταλικό χωριό

Article featured image

Διάσημο θέρετρο γυμνιστών έχει κατακλυστεί από swingers που κάνουν σεξ στην παραλία