Σεξομολογήσεις #135: Ο βασιλιάς του πάγου

Article featured image
Article featured image

Τίπστερ, γεια σου και χαρά σου!

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα σου έγραφα, αλλά κάτι με οδηγεί στο να σου πω κι εγώ τον πόνο μου…

Λοιπόν, είμαι ένα παλικάρι ετών 26 και αυτό που με βασανίζει είναι η μοναξιά (me, myself and I που λέμε).  Όσο απίστευτο και αν σου ακουστεί, δεν είχα ποτέ σχέση στη ζωή μου -ούτε για μια μέρα. Όσο για σεξ; Δεν ένιωσαν χαρά τα σκέλια μου. Ούτε καν ένα φιλί δεν έδωσα τόσα χρόνια πάνω σε τούτη τη Γη. Κουασιμόδο δε με λες, τόσο καιρό νόμιζα και εγώ ότι έφταιγε το γεγονός ότι μικροδείχνω και δεν «εκούτσιουν» καμιά μιτσιά. Τωρά που «εμεγάλωσα» και τουλάχιστον στα μάτια του κόσμου δείχνω ενήλικας (γιατί μέχρι πριν λίγα χρόνια με ρωτούσαν τι σχολείο πάω) άρχισα τους εσωτερικούς διαλογισμούς και μονολόγους για να βρω τι φταίει.

Οκ είμαι λίο ντροπαλός (ένα το κρατούμενο). Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν με κρατά τούτο το πράμα πίσω από το να δημιουργήσω μια σχέση. Επεράσαν σκέψεις που το μυαλό μου μπας και είμαι γκέι ή έστω μπάι και δε σταυρώνω θηλυκό. Δεν έλκομαι σεξουαλικά από άντρες αλλά σκέφτηκα στα φοιτητικά μου χρόνια να πήγαινα σε κανένα γκεόμπαρο μόνο και μόνο για να με φλερτάρει κανένας να πάρω τα πάνω μου. Αφού δεν μου έδειχναν οι γυναίκες ότι τους άρεσα, είπα μπας και μου δείξουν αυτοί. Δεν το έκανα όμως. Σκέφτηκα να πάω και σε μπουρδέλο και να το κάνω με την πρώτη τυχούσα για να αποβάλω την ρετσινιά του παρθένου από πάνω μου. Δεν το έκανα και ούτε πρόκειται να το κάνω. Αν είναι για τα 5 λεπτά σεξ, προτιμώ να πεθάνω παρθένος.

Εγώ θέλω να νιώσω αγάπη, να δημιουργήσω σχέση και μετά να έρθουν όλα τα άλλα. Πες με αθεράπευτα ρομαντικό, πες ό,τι θέλεις. Βγαίνω μια στο τόσο, δεν φλερτάρω. Φοβάμαι να τολμήσω γιατί όσες φορές το δοκίμασα έφαγα χυλόπιτες. Και μάλιστα με 3 συγκεκριμένες κοπέλες που τις κυνηγούσα μήνες και με έφτυναν, είχα ερωτευτεί μαζί τους και μετά με πονούσε το δοντάκι μου για μήνες και προσπαθούσα για χρόνια να μαζέψω τα κομμάτια της καρδιάς μου. Αν με ρωτήσεις τώρα αν είμαι ερωτευμένος, θα σου πω όχι. Ερωτευμένος είμαι μόνο με τη δουλειά μου.  Πρόσεξα ότι έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά που δεν ξέρω και εγώ πόσο καιρό έχω να νιώσω ερωτευμένος. Θέλω, όμως, να ερωτευτώ.  Θέλω να ξαναενώσω τα συντρίμμια της καρδιάς μου. Θέλω μια κοπέλα που να μ’ αγαπά και να την αγαπώ… Τόσο δύσκολο είναι; Τόσα (δις)εκατομμύρια γυναίκες υπάρχουν εκεί έξω, η δικιά μου που είναι;

Σ’ ευχαριστώ και συγγνώμη αν σε κούρασα,

Ο βασιλιάς του πάγου

 

Πονεμένη η ιστορία σου, αγαπητέ μου και… παγωμένη! Γι’ αυτό και ονομάζεσαι «ο βασιλιάς του πάγου»! Για να μην έχεις καταφέρει να βρεις μια ψυχή να σε αγαπήσει -στα 26 σου χρόνια- πάει να πει πως δεν αγάπησες (ακόμα) τον ίδιο σου τον εαυτό. Ναι… ναι τον ίδιο σου τον εαυτό. Τρανταχτή απόδειξη, αυτό που γράφεις στο πιο πάνω κείμενό σου, όπου θέλησες να συγκριθείς με τον Κουασιμόδο! Πολύ ακραίο. Πάντως, βλέπω ότι έκανες προσπάθειες να βρεις ταίρι -κι ας έφαες χυλόπιτα-. Συνέχισε την προσπάθεια. Σου προτείνω, όμως, να την κάνεις με εντονότερους ρυθμούς, ειδικά τους επόμενους τρεις μήνες. Τώρα που είναι άνοιξη και οι διαθέσεις αλλάζουν και ομορφίζουν, διεύρυνε και εντατικοποίησε το «κυνήγι» σου. Ντύσου ωραία, νιώσε ωραία, βάλε το πλατύ χαμόγελό σου και «φούσκωσε» το ηθικό σου. Βγες έξω να αναζητήσεις την κοπέλα που θα σε αγαπήσει και θα την αγαπήσεις μεμιάς. Και… δεν είναι κακό που είσαι ντροπαλούλης. Πες ότι αυτή είναι η χαριτωμενιά σου και πού ξέρεις; Εύκολα μπορεί να «τσιμπήσει» και να σε προσεγγίσει ένα δυναμικό θηλυκό. Να είσαι σίγουρος γι’ αυτό! Με λίγα λόγια, να είσαι ο εαυτός σου και να μην μου κατσουφιάζεις και να απογοητεύεσαι. Δεν σε πήραν τα χρόνια. Απλώς όταν είσαι ρομαντικός, (εσύ το λες) είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Για κάποιο λόγο οι ευαισθησίες που εμπερικλείονται σε αυτού του είδους τους χαρακτήρες είναι πιο έντονες και μπαίνουν σαν φραγή στο δυναμικό φλερτ. Και η εποχή μας, -πίστεψέ με-, επιβάλλει να επιδιδόμαστε σε φλερτ έντονο και αποφασιστικό. Όρμα, λοιπόν, με φόρα και δείξε ότι είσαι έτοιμος να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Στείλε σωστά το μήνυμα και θα εκπλαγείς!

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ