Έρχεται στη Λεμεσό το ψηλότερο κτήριο της Κύπρου

Το νέο έργο της εταιρείας A.Athanasiou Group, στη Λεμεσό, το οποίο αναφέρεται σαν iHome, περιλαμβάνει δυο πύργους, ο ένας εκ των οποίων θα είναι το ψηλότερο κτήριο στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με το lemesos-blog, πρόκειται για δυο πύργους με διαμερίσματα, οι οποίοι άρχισαν να ανεγείρονται στην παραλιακή απέναντι από το ξενοδοχείο Ποσειδώνια και οι οποίοι θα έχουν ύψος 82 και 63 μέτρα αντίστοιχα.

Σήμερα σαν ψηλότερο κτήριο στην Κύπρο αναφέρεται το Tower 25 με ύψος 62,1 μέτρα στην Λευκωσία ενώ τα Olympic Residences στην Λεμεσό έχουν ύψους που φθάνει τα 54 μέτρα.

Στα 75 μέτρα θα «ανέβει» το Oval, το οποίο επίσης ανεγείρεται στην παραλιακή ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι παρόμοιο έργο με το iHome προγραμματίζει ακόμη μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία στην Λεμεσό.

Διαβάστε αναλυτικά, την ανακοίνωση της A.Athanasiou Group, για το συγκεκριμένο έργο:

 «Το νέο, σύγχρονο και πολυτελές οικοδόμημα με την επονομασία «iHome» παρουσιάζει η A.Athanasiou Group.

Όπως αναφέρει η εταιρία, το iHome αποτελεί το πιο πρόσφατο και πιθανότατα το πλέον αξιοθαύμαστο οικιστικό πολυεπίπεδο οικοδόμημα της Λεμεσού. Αποτελείται από δύο πύργους 82 και 63 μέτρων αντιστοίχως.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κατασκευή του έργου έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί σε 30 μήνες.  «Ο προορισμός του είναι να προσθέσει μια νέα καταπληκτική και καινοτόμα διάσταση στην ήδη εκπληκτικά διαμορφωμένη νότια μεσογειακή ακτή της Κύπρου».

Πιο συγκεκριμένα, το iHome βρίσκεται τοποθετημένο σε μια ιδιαίτερα περιζήτητη τοποθεσία της τουριστικής περιοχής Λεμεσού, απέναντι στη θάλασσα, σε μια περιοχή όπου δεσπόζουν πολυτελέστατα ξενοδοχεία και δίπλα από το εμπορικό κτίριο της A. Athanasiou Group «Limassol Pearl».

Επιπρόσθετα, η διαμονή στο iHome, προσφέρει την απόλαυση ενός 7στερου ξενοδοχείου. «Ο ιδιοκτήτης μπορεί να παραγγείλει μοναδικές γεύσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μέσω της υπηρεσίας “Apartment breakfast & food services” και να τις απολαύσει στο διαμέρισμά του. Ωστόσο αν θελήσει, μπορεί να πιει τον καφέ ή το ποτό του, να γευματίσει, να συζητήσει επαγγελματικές προκλήσεις, να συναντήσει κάποιον φίλο του ή απλώς να χαλαρώσει στο υπέροχο lounge που θα δημιουργηθεί».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το iHome διαθέτει πληθώρα διευκολύνσεων, όπως υπηρεσίες 24ωρης ασφάλειας, μπάτλερ, χώρους υποδοχής για κάθε πύργο ξεχωριστά, γυμναστήριο, αποδυτήρια, περίκλειστη είσοδο, πισίνα διαστάσεων 32×10, υπόγειο πάρκινγκ και πολλά άλλα που το καθιστούν επαρκές για μια ευχάριστη σύγχρονη κατοίκηση.

«Στο iHome σκεφτόμαστε τα παιδιά σας», σημειώνει η εταιρία. «Η Υπηρεσία “baby sitting” δημιουργήθηκε να είμαστε δίπλα σας τις ώρες που ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος. Παράλληλα τα παιδιά σας μπορούν να παίξουν στην παιδική χαρά του Συγκροτήματος αλλά και να μάθουν κολύμπι από ειδικούς. Την ίδια στιγμή σας απελευθερώνουμε από οικιακές εργασίες με την υπηρεσία “πλυντηρίων” ενώ παράλληλα οτιδήποτε και να χρειάζεται επιδιόρθωση στο σπίτι σας, είμαστε δίπλα σας με την υπηρεσία “Handyman”».

Η εταιρία προσθέτει πως «για την διαμονή σας στο iHome σκεφτήκαμε πως θα μπορείτε να περάσετε πιο όμορφα τις στιγμές χαλάρωσης σας. Με την υπηρεσία “Boat Trips” σας ταξιδεύουμε στα όμορφα γαλάζια νερά της Κύπρου ενώ αν θέλετε να επισκεφθείτε οποιαδήποτε μέρος του νησιού οδικώς η υπηρεσία “Transport” είναι δίπλα σας. Παράλληλα μια επίσκεψη στο μπαρ που υπάρχει δίπλα στην πισίνα θα σας αλλάζει την ρουτίνα της καθημερινότητας, ενώ μια επίσκεψη στην σάουνα θα αποτελεί το καλύτερο φίλτρο ηρεμίας».

«Όραμά μας κατά το σχεδιασμό του iHome, ήταν η διαβίωση, στην καλύτερη δυνατή εκδοχή της.  Θέλαμε να δώσουμε στους ιδιοκτήτες του τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο ζωής σε ένα άνετο και πολυτελές περιβάλλον που χωρίς αμφιβολία κατατάσσεται στα πιο ελκυστικά ολόκληρης της περιοχής της Μεσογείου», καταλήγει η ανακοίνωση».

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ