Τα Διάφανα Κρίνα ξανά επί σκηνής σε πλήρη σύνθεση

Σε ένα live μαζί με τους Last Drive, Γιάννη Αγγελάκα και Αλκίνοο Ιωαννίδη.

 


Article featured image
Article featured image

Τους τελευταίους μήνες παρακολουθώ πολύ συστηματικά τα posts του Θάνου Ανεστόπουλο στο facebook. Αυτό που βλέπω είναι έναν άνθρωπο που προσπαθεί να απαλλαχθεί από τον καρκίνο, κυρίως αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και γενικότερα τον τρόπο ζωής του. Τρέφεται σωστά, γυμνάζεται, δημιουργεί, σκέφτεται θετικά, βγαίνει, ερωτεύεται… Πάνω απ’ όλα όμως, βλέπω έναν άνθρωπο που ζει! Αυτό είναι κατά την ταπεινότατη άποψή μου το κλειδί. Να ζεις! Και ο Θάνος το κάνει.

Σε αυτό το πλαίσιο προφανώς είναι που πραγματοποιείται και το επερχόμενο live στην Αθήνα, μαζί με την σπουδαία μπάντα του τα μέλη της οποίας συναντιούνται ξανά, ένα live με τίτλο "Και η αγάπη πάει θα καλεί" για το οποίο ενημερωθήκαμε από τον ίδιο τον Θάνο, ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το πιο κάτω link από το deBop:

 

«Last Drive, Γ. Αγγελάκας, Αλκ. Ιωαννίδης θα συναντηθούν για μια βραδιά, έπειτα από επτά χρόνια απουσίας, με τα Διάφανα Κρίνα (σε πλήρη σύνθεση). Ο λόγος είναι ο γνωστός. Η μάχη που δίνει ο Θάνος Ανεστόπουλος με τον καρκίνο, εδώ και μήνες, με μεγάλη δύναμη, αξιοπρέπεια, αισιοδοξία και απίστευτο πείσμα και κουράγιο.

Σε αυτή τη στιγμή, που μια γενιά βλέπει το σύμπαν γύρω της να διαλύεται και ανθρώπους -είδωλα να παλεύουν για τη ζωή τους, η επανένωση των Κρίνων δεν αποτελεί έκπληξη (αναφορικά με την περίσταση), αλλά κορυφαίο γεγονός. Οι μάχες είναι για να δίνονται και -ναι- πολλές φορές κερδίζονται. Μια μαγική βραδιά λοιπόν, με κορυφαίους πρωταγωνιστές αλλά με πρόταγμα την αγάπη, τη φιλία, την υγεία, τη ΖΩΗ.

Έτσι κι αλλιώς τα Κρίνα μάς έμαθαν πως να ‘είμαστε απλά ρομαντικοί’! Ας δώσουμε ραντεβού στη σκηνή... Όπως κάναμε για χρόνια».

Το live θα πραγματοποιηθεί στο Τεχνόπολις, στο Γκάζι, στις 10 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, με το εισιτήριο να είναι στα €10 (προπώληση) και τα €12 (ταμείο). Πληροφορίες στο facebook event.

 





Μ.Μ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ