Το σέξι promo βίντεο του φετινού φεστιβάλ Open House

Το φετινό φεστιβάλ Open House θα φιλοξενήσει έργα χορού και περφόρμανς που πραγματεύονται τόσο την οπτική της σεξουαλικής λειτουργίας του σώματος, όσο και της αισθησιακής πτυχής του στη σκηνή.

 


Article featured image
Article featured image

Στο 6ο Φεστιβάλ Χορού και Περφόρμανς Open House με τίτλο «SEXPECTATIONS» που παρουσιάζει η Στέγη Χορού Λεμεσού μεταξύ 20-27 Σεπτεμβρίου και η επιμέλεια του οποίου ανήκει στη Λία Χαράκη, τέσσερις χορογράφοι από την Ουγγαρία, την Ελβετία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο θα δώσουν τη δική τους προσέγγιση στη θεματική του φεστιβάλ, ενώ παράλληλα θα συνυπάρχει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα εργαστηρίων, ομιλιών και προβολών ταινιών.

Το Sexpectations συμπεριλαμβάνει έργα που σχολιάζουν και υπογραμμίζουν θέματα που αφορούν στις πολλαπλές και ευμετάβλητες διανθίσεις της σεξουαλικής ταυτότητας, την έμφυτη ικανότητα της να προτείνει ρόλους, να δημιουργεί φαντασιώσεις, να εφευρίσκει στάσεις, τάσεις, στυλ και να ‘συσχετίζεται’ με τον έρωτα.

Τα συγκεκριμένα έργα δίνουν την ευκαιρία στους θεατές να έρθουν αντιμέτωποι με τις προκαταλήψεις, τα πρέπει και τα μη που προτείνει η σωματική επαφή και τελικά να θυμηθούν την ουσιαστικότερη ανάγκη όλων των ζωντανών πλασμάτων, την επικοινωνία!

 



6o Διεθνές φεστιβάλ χορού και περφόρμανς της Στέγης Χορού Λεμεσού

20-27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Επιμέλεια Λία Χαράκη

Εισιτήρια €8* και €10 (*για επαγγελματίες χορού, φοιτητές & μέλη Ριάλτο)

Κάρτες φεστιβάλ €25 για όλες τις παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις

Κρατήσεις για τις 2 παραστάσεις στο Ριάλτο στο ταμείο του θεάτρου,  ώρες ταμείου 10:00-13:00 και 17:00-19:00, Δευτέρα με Παρασκευή & 10:00-13:00 τα Σάββατα. Τηλ. 77777745, e-tickets: www.rialto.com.cy

Κρατήσεις εισιτηρίων για τις υπόλοιπες παραστάσεις /εκδηλώσεις και κάρτες φεστιβάλ στο τηλ. 99517910 (όλες τις ώρες) και στη Στέγη Χορού. Ώρες λειτουργίας γραφείου Στέγης 8:00-13:00, Δευτέρα με Παρασκευή. Τηλ. 25-340618

Πληροφορίες: www.dancehouse.com.cy / Facebook: Dance House Lemesos

Κάποια από τα έργα απευθύνονται σε κοινό 18+


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ