Σεξομολογήσεις #225: «Έχω φάει κόλλημα με παντρεμένη»

Article featured image
Article featured image

Χαίρεται,

Έχω φάει τρελό κόλλημα με μια κοπέλα που είναι περίπου δέκα χρόνια μεγαλύτερη μου. Δουλεύουμε στο ίδιο περιβάλλον, είναι παντρεμένη και δείχνει θετική απέναντι μου καθώς θα μπορούσαμε να μιλούμε με τις ώρες, ενώ, σε περιπτώσεις που συμπίπτει διάλειμμα την ίδια ώρα, μιλούμε για διάφορα θέματα που μας αφορούν. Όχι θέματα δουλειάς, -τα θέματα δουλειάς μας συμπίπτουν, όμως δεν συζητάμε για αυτά-. Πολλές φορές όμως, με «γράφει» αν είναι οι φίλες της κοντά ή αν έχουν διάλειμμα και εκείνες την ίδια ώρα. Με τις φίλες της δεν έχω πολλά-πολλά, απλά τα τυπικά. Εν τω μεταξύ, στο περιβάλλον της δουλειάς είναι σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι παντρεμένοι, και κάπου πιστεύω, ένας από τους λόγους που κρατάμε τις αποστάσεις είναι αυτός. Θα ήθελα να προσπαθήσω να την πλησιάσω περισσότερο όμως δεν ξέρω πώς και γιατί.

Ευχαριστώ

 

Ένα κόλλημα με παντρεμένη είναι ένα θέμα που κολλά σε πολλές παραμέτρους. Ως νεότερός της, φαντάζομαι ότι θα κολακεύεται που της δείχνεις ενδιαφέρον και την φλερτάρεις. Γι’ αυτό, και φαίνεται θετική απέναντί σου. Αυτά τα φλερτάκια, όμως, μέσα στο περιβάλλον της δουλειάς δεν είναι healthy! Θες να προσπαθήσεις να την πλησιάσεις περισσότερο, αλλά, φαντάζομαι να είναι εκτός γραφείου, αφού εκεί στη δουλειά το πεδίο μοιάζει ναρκοπέδιο. Εγώ, θέλω να σε αποτρέψω να προχωρήσεις, αλλά, αν εσύ επιμένεις, τουλάχιστον κάνε την αριθμητική που δείχνει τα δεδομένα της υπόθεσης σας:

 

ΠΛΗΝ

-10 χρόνια μεγαλύτερή σου

-παντρεμένη

-συνάδελφος

-φίλη με τους συναδέλφους

ΣΥΝ

+ανταποκρίνεται

+είναι MILF



Σόρι… τα πλην υπερτερούν! Γι’ αυτό κι εγώ ψηφίζω STAY OUT! Αν μπορείς να ξεκολλήσεις από το κόλλημα που έπαθες, πράξε το όσο ακόμα είναι καιρός. Αν, όμως, θες να προχωρήσεις μαζί της και να μπεις σε μια ερωτική περιπέτεια, τουλάχιστον να είσαι προσεκτικός και εξηγημένος μαζί της. Γιατί… αν πρόκειται να σε ακολουθήσει, φέρεις πλέον ευθύνη!

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ