Διαφημιστικό σποτάκι φιλοζωικής οργάνωσης που ισχυρίζεται ότι οι χορτοφάγοι άνδρες κάνουν καλύτερο σεξ κόπηκε από τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στις ΗΠΑ.
Την αντίδραση των υπευθύνων του Superbowl προκάλεσε σποτ φιλοζωικής οργάνωσης στο οποίο οι χορτοφάγοι παρουσιάζονται ως καλύτεροι εραστές και αντέχουν περισσότερο από τους κρεατοφάγους
Στο χιουμοριστικό βίντεο η εικόνα είναι χωρισμένη στα δυο και δείχνει δυο ζευγάρια στη διάρκεια της ερωτικής πράξης.
Ο τηλεθεατής ενημερώνεται ότι ο άνδρας στην αριστερή πλευρά καταναλώνει κρέας και λιπαρά και είναι αυτός που ολοκληρώνει το σεξ σε ελάχιστο χρόνο.
Ο άλλος παρτενέρ στη δεξιά πλευρά της οθόνης συνεχίζει ακάθεκτος και ακούραστος ενώ την ώρα ενώ ο κρεατοφάγος αριστερά την ίδια ώρα ντύνεται και αποχωρεί.
Η διαφήμιση επρόκειτο να προβληθεί στο ημίχρονο του superbowl του Φεβρουαρίου αλλά αποκλείστηκε.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σεξομολογήσεις #748: «Είμαι 34 ετών και τα τελευταία δύο χρόνια δουλεύω σε μια εταιρεία. Εκείνος είναι ο προϊστάμενός μου»
Σεξομολογήσεις #747: «Με γουστάρει ο προπονητής μου στο γυμναστήριο ή είμαι εντελώς αλλού;»
Σεξομολογήσεις #746: «Ο άντρας μου θέλει κάτι στο κρεβάτι που εγώ δεν μπορώ να του δώσω»